Ο Δώνης θα πάρει τα διπλά λεφτά από τον Σαββίδη

09:43 21/11/2013 - Πηγή: AEK365

Χθες το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η οποία καλείται τώρα να αποζημιώσει τον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του με την διοίκηση να δίνει τα διπλάσια χρήματα από αυτά που προβλέπονταν βάσει συμβολαίου.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, σε περίπτωση που οι δυο πλευρές έφταναν σε συμφωνία για το "διαζύγιο" τότε ο Ιβάν Σαββίδης θα έδινε 340.000 ευρώ, για ρήτρα αποδέσμευσης, και 100.000 ευρώ για δεδουλευμένα.
Ωστόσο,

μετά την χθεσινή απόφαση ο Δώνης θα λάβει 500.000 ευρώ και οι συνεργάτες του, Αγγελίνας και Μαλλιαρίτσης, άλλες 150.000 ευρώ συν 6% που είναι οι τόκοι για τις οφειλές. Έτσι το ποσό θα ξεπεράσει τις 700.000 ευρώ.
Βέβαια, ο Σαββίδης θα μπορούσε να το είχε γλιτώσει αν έδινε το "OK" στην συμφωνία που είχε κάνει ο Δώνης με τον Βρύζα για την καταβολή του 20% της συμφωνημένης αποζημίωσης συν τα δεδουλευμένα. Αλλά ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ήταν αρνητικός.
Μάλιστα, ο Δώνης είναι αποφασισμένος να προσφύγει και στα πολιτικά δικαστήρια για να διεκδικήσει αποζημίωση για ηθική βλάβη και δυσφήμιση και αν δικαιωθεί τότε το ποσό που θα κληθεί να πληρώσει ο Σαββίδης θα είναι ακόμα μεγαλύτερο.
Στα παραπάνω δεν υπολογίζονται οι 180.000 ευρώ που διεκδικούν οι άλλοι δυο συνεργάτες του Δώνη, ο Μένταν και ο Γεωργίτσης, καθώς η υπόθεση τους θα εκδικαστεί τον Μάρτιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα