Ο Έλληνας κροίσος και οι άλλοι τρεις ενδιαφερόμενοι

09:11 29/12/2011 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Πρώτο θέμα της εφημερίδας είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΚ, μετά την αποκάλυψη του Σταύρου Αδαμίδη πως οι ενδιαφερόμενοι για να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, από ένας, έγιναν τέσσερις. Γίνεται λόγος για τον εντολέα του Γιάννη Βλάχου, με την περίπτωση αυτή να προχωράει με αργούς ρυθμούς, υπάρχει το ταξίδι-αστραπή του Σταύρου Αδαμίδη για να συζητήσει με δύο εταιρίες στο Ντουμπάι, αλλά και η λύση... εκ των έσω, με τους παλιούς παράγοντες της ΑΕΚ

και έναν ισχυρό επιχειρηματία που βρίσκεται από πίσω τους, που θέλουν να «αναστήσουν» την Ένωση από το Σάββατο κιόλας. Ωστόσο, η εφημερίδα δεν παραλείπει να αναφέρει πως εταιρία εκπέμπει SOS, αφού τίποτα από όλα αυτά δεν θεωρείται δεδομένο, την στιγμή που οι παίκτες περιμένουν εξελίξεις άμεσα. Τέλος, αναφορά γίνεται και στο θέμα του Κώστα Μανωλά, την στιγμή που στη χθεσινή γενική συνέλευση υπήρχε η θέση προς τον Αδαμίδη, πως ο συγκεκριμένος παίκτης δεν θα πρέπει να πάρει τον... δρόμο του Τζιμπούρ και να έχουμε μία ανάλογη περίπτωση.

GOAL

Η κίνηση των παλιών παραγόντων που με τη βοήθεια Έλληνα επιχειρηματία θα προσπαθήσουν να βγάλουν την ΑΕΚ από το αδιέξοδο είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας η οποία μάλιστα τονίζει πως η στήριξή του από «σημαίες» της ομάδας μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις. Όσο για την ταυτότητά του εν λόγω επιχειρηματία, η εφημερίδα προσπαθεί να τον... φωτογραφήσει και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Νίκου Στράτου, πρόκειται για κάτοικο Αθηνών, κάτω των 50 ετών και οπαδό της ΑΕΚ, που είχε διαρκείας στη θύρα 18 της Φιλαδέλφειας». Το Goal κάνει αναφορά στα όσα ειπώθηκαν χθες στην γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ και στις άλλες τρεις προτάσεις που αποκάλυψε ο Σταύρος Αδαμίδης, ο οποίος από χθες αναχώρησε για το Ντουμπάι προκειμένου να συζητήσει από κοντά με δύο ακόμα ενδιαφερόμενους.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Οι τέσσερις περιπτώσεις υποψήφιων επενδυτών, τις οποίες και αποκάλυψε ο ίδιος ο Σταύρος Αδαμίδης, έχει ως βασικό της θέμα η εφημερίδα, η οποία κάνει μάλιστα λόγο για ξαφνική κοσμογονία στην ΑΕΚ. Μάλιστα, αναφέρεται και στην κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Είναι η κίνηση των παλαιών παραγόντων, που θα συζητήσουν με τον πρόεδρο της ΑΕΚ μέχρι το Σάββατο, είναι η υπόθεση του εντολέα του Γιάννη Βλάχου η οποία προχωράει αργά αλά σταθερά, αλλά και άλλες δύο εταιρίες από το Ντουμπάι, για τις οποίες ταξίδεψε εκεί Αδαμίδης για να μιλήσει μαζί τους το διήμερο που διανύουμε. Ωστόσο, η εφημερίδα τονίζει πως υπάρχει έντονη ανησυχία στον κόσμο για όλα αυτά τα σενάρια, καθώς κανενός η ταυτότητα δεν είναι γνωστή. Παράλληλα, υπάρχει και η θέση του Δημήτρη Μελισσανίδη, όπως αυτή ειπώθηκε στο περιβάλλον του, ότι δεν έχει καμία ανάμιξη με την κίνηση των παλιών παραγόντων, ενώ γίνεται λόγος και για κρούση του Νίκου Στράτου στην οικογένεια Δαλακούρα, πριν από 1,5 μήνα. Τέλος, γίνεται αναφορά στην επανεμφάνιση Ντέμη Νικολαΐδη, ο οποίος είδε την β' ομάδα της ΑΕΚ και είχε συνομιλία με τον Ντανιέλ Μπατίστα.

<
Keywords
Τυχαία Θέματα