Στον πόντο οι Miami Heat

Οι LeBron James και Chris Bosh γύρισαν ένα χαμένο παιχνίδι κόντρα στην Charlotte, για να έρθει στο τέλος ο Dwyane Wade για να πετύχει το νικητήριο καλάθι στη νίκη των Heat με 96-95 επί των Bobcats.

Αν και δεν είχαν στη σύνθεσή τους τον τραυματία Eric Gordon, οι Hornets έκαναν το δυο στα δυο με μια εμφατική νίκη (97-78) επί των καταπονημένων και άνευρων

Celtics.

Οι Warriors δεν είχαν τον Stephen Curry στο παρκέ, εντούτοις δεν τον χρειάστηκαν για να νικήσουν τους Knicks με 92-78 και να επιβεβαιώσουν το όνομά τους: πολεμιστές!

Ποιος χρειάζεται τον Anthony, τον Chandler, τον Martin, τον Smith… Οι Nuggets έκαναν άλλη μία εντυπωσιακή εμφάνιση και συνέτριψαν τη Utah με 117-100.

Ποιος είδε αυτούς τους Suns και δεν τους… λυπήθηκε! Σίγουρα όχι οι 76ers, πάντως, οι οποίοι έκαναν σερί 19-0 στο 3ο δωδεκάλεπτο και τους συνέτριψαν με 103-83.

Οι Spurs συνέτριψαν τους Clippers με 115–90 κερδίζοντας τους για 17η συνεχόμενη φορά στο San Antonio όπου παραμένουν αήττητοι απέναντι τους εδώ και 10 χρόνια.

Την πρώτη φετινή τους νίκη και μάλιστα εκτός έδρας πήραν οι Cavs, που έκαναν περίπατο στο Detroit (89-105), απέναντι στους απογοητευτικούς Pistons του Lawrence Frank.

Η ομάδα της Atlanta πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και πανηγύρισε μια άνετη επικράτηση (101-83) επί των νεανικών, αλλά άδειων από ενέργεια Wizards.

Οι Pacers κέρδισαν μέσα στο Toronto με 90-85 τους Raptors, με τον Danny Granger να πετυχαίνει 9 από τους 21 πόντους του στην τέταρτη περίοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα