Ο ένας θέλει νταμπλ, ο άλλος αντεπίθεση

09:06 2/4/2014 - Πηγή: AEK365

Στις 19:00 στο "Γ. Καραϊσκάκης" (ΟΤΕ SPORT 1), ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην πρώτη μάχη των δυο ομάδων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με την ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για την Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου.
Στον Ολυμπιακό

μετά τις κακές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος θέλουν να πάρουν σκορ πρόκρισης με τον Μίτσελ να έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες πλην των Ιμπαγάσα, Ολαϊτάν.
Ο Ισπανός προπονητής σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα όπως και στο πρώτο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έτσι ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Σαλίνο δεξί μπακ, στόπερ οι Μανωλάς και Μαρκάνο με τον Χολέβα να καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας. Εντινγκά, Μανιάτης και Τσόρι θα είναι στην μεσαία γραμμή, στις πτέρυγες οι Κάμπελ και Πέρες με τον Βαλντέζ να είναι στην κορυφή της επίθεσης.
Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Μέγερι, Φουστέρ, Παπαδόπουλος, Σάλιακας, Σάμαρη, Σαβιόλα και Βούρος. Εκτός έμειναν ο Βέργος και ο Σέποβιτς.

Από την άλλη μεριά, ο ΠΑΟΚ θέλει την πρόκριση που θα σηματοδοτήσει την αντεπίθεση του με την ομάδα να παρουσιάζεται με έξι αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το 4-0 του Νοεμβρίου για το πρωτάθλημα.
Ο ΠΑΟΚ έχει θέσει ως στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου με τον Γιώργο Γεωργιάδη να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και να παρατάσσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με στόχο το αποτέλεσμα που θα αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα.
Έτσι λοιπόν, ο Γλύκος θα είναι τερματοφύλακας με τον Σκόνδρα να παίζει δεξί μπακ, τους Βίτορ και Ινσαουράλδε να είναι στο κέντρο της άμυνας και τον Τζαβέλλα να καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας. Αμυντικό χαφ θα παίξει ο Κάτσε με εσωτερικούς μέσους τους Κατσουράνη και Νάτχο ενώ η τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Στοχ, Λούκας και Αθανασιάδης.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Κίτσιου, Λίνο, Σπυρόπουλος, Νίνης, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης και Κουλούρης. Εκτός έμειναν οι τραυματιες Γκσπούρνινγκ, Λάζαρ και Χούσεν, όπως και τους Κατσικά, Γεωργιάδη, Μαντούρο, Μάρτενς, Πόζογλου και Ολίσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα