Ο φονέας των Ισπανών…

21:33 14/3/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16 ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ- ΛΕΒΑΝΤΕ: 2-0 (0-0)
Γήπεδο: Λουζνίκι

Της πάνε οι Ισπανικές ομάδες απ' ότι φαίνεται. Ο λόγος για τη Ρούμπιν, που μετά από την Ατλέτικο Μαδρίτης πέταξε εκτός Europa και τη Λεβάντε, καθώς τη νίκησε με 2-0 στην παράταση.

Στο 13ο λεπτό ο Ριζίκοφ μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια την κεφαλιά του Ελ Ζαρ, ενώ στο 33' ο Νάβας βγήκε και πρόλαβε τον Νάτχο. Τρία λεπτά μετά το σουτ του Καραντενίζ έφυγε μόλις άουτ,

ενώ στο 45+1' ο Λελ έπεσε σωτήρια κι έκοψε το σουτ του Ορμπάιθ.

Στο 53' το σουτ του Νάτχο πέρασε μόλις άουτ, όπως και η κεφαλιά του Ακουαφρέσκα στ 62'. Στο επόμενο λεπτό τα σουτ του Ελ Ζαρ έξυσε το δοκάρι της Ρούμπιν, ενώ στο 76' η κεφαλιά του Βάλδο δεν βρήκε στόχο. Δύο λεπτά μετά το σουτ του Νάτχο σταμάτησε στον Νάβας, ενώ στο 89' ο γκολκίπερ της Λεβάντε απέκρουσε την κεφαλιά του Ροντόν.

Το ματς πήγε στην παράταση και στο 99' ο Νάτχο τροφοδότησε τον Ροντόν κι εκείνος με σουτ από κοντά έκανε το 1-0. Η Λεβάντε βγήκε μπροστά για να ισοφαρίσει κι έτσι η Ρουμπίν πέτυχε και 2ο γκολ στο 112'. Ο Ριζίκοφ έδωσε για τον Ντιαντιούν κι εκείνος με ιδανικό πλασέ νίκησε τον Νάβας.

ΡΟΥΜΠΙΝ: Ριζίκοφ, Κουζμέν, Καλέσιν, Μαρκάνο, Σαρόνοφ, Ορμπάιθ, Κασάεφ (100' Ντιαντιούν), Ερεμένκο, Νάτχο, Καραντενίζ (116' Κίσλιακ), Ροντόν.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Νάβας, Ναβάρο, Χουανφράν, Μπαγιεστέρος, Λελ, Μπαρκέρο, Ελ Ζαρ (75' Ρίος), Ιμπόρα, Ντιόπ, Γκαρσία (92' Χουάνλου), Ακουαφρέσκα (65' Βάλδο)

Keywords
Τυχαία Θέματα