Είναι φίνα τα κορίτσια (και στη σκοποβολή)

Την πολυπληθέστερη συμμετοχή είχε ο Παναθηναϊκός στον έβδομο από τους 19 αγώνες που διοργανώνει ο «ΖΕΥΣ». Εξαιρετικά τα αποτελέσματα και των γυναικών του Τριφυλλιού…
Η γνωστή δημοσιογράφος και αθλήτρια του Παναθηναϊκού στη σκοποβολή Έλενα ΜπουζαλάΓυναικείο άρωμα είχε για τον Παναθηναϊκό ο έβδομος από τους 19 αγώνες που
διοργανώνει ο σύλλογος «ΖΕΥΣ» στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα. Η Πελαγία Βουϊσδάρη κατέκτησε την 3η θέση, μόλις στον δεύτερο αγώνα της και με ελάχιστες προπονήσεις. Η αδελφή της Βιργινία κατετάγη πέμπτη. Η Έλενα Μπουζαλά επαναδραστηριοποιήθηκε στα σκοπευτικά δρώμενα μετά από πολύ καιρό. Και τα τρία κορίτσια πέρασαν το όριο των 200/400 και θα λάβουν μέρος στους αγώνες που θα γίνουν στις 30-31/3.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ, όπως καταγράφηκε στο επίσημο blog των σκοπευτών του Παναθηναϊκού:

Ο έβδομος από τους 19 αγώνες που διοργανώνει ο “ΖΕΥΣ” στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα για το διάστημα Ιανουαρίου – Ιουνίου 2013, διεξήχθη με τη συμμετοχή 24 σκοπευτών και σκοπευτριών από 7 συλλόγους και για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα ο Παναθηναϊκός είχε την πολυπληθέστερη συμμετοχή με 8 αθλητές.

Ειδικότερα είχαμε τις συμμετοχές των Γιάννη Καμπούρη, Δημήτρη Κατσίρη, Θοδωρή Λουκόπουλου και Σπύρου Σαμούτ στο αεροβόλο πιστόλι ανδρών, των Πελαγία και Βιργινία Βουϊσδάκη και της Έλενας Μπουζαλά στο αεροβόλο πιστόλι Γυναικών καθώς και την συμμετοχή του Νίκου Κόκκινου στο αερβόλο τουφέκι ανδρών.

Στα αξιοσημείωτα του χθεσινού αγώνα η σταθερή πορεία των Γ. Καμπούρη και Δ. Κατσίρη (4ος με 553/600 και 7ος με 533/600 αντίστοιχα) και η ανοδική πορεία στην οποία βρίσκονται οι Θ. Λουκόπουλος και Ν. Κόκκινος μετά την επαναδραστηριοποίησή τους.

Οι μεγαλύτερες όμως εκπλήξεις ήρθαν από την γυναικεία παρουσία στα πιστόλια. Η Π. Βουϊσδάκη κατάφερε στον δεύτερο ουσιαστικά αγώνα της και με ελάχιστες προπονήσεις να καταλάβει την 3η θέση ανάμεσα σε 7 αθλήτριες με 304/400. Η αδερφή της Βιργινία κατετάγη 5η με 288/400.

Ιδιαίτερη χαρά μας έδωσε και η επαναδραστηριοποίηση της Έλενας Μπουζαλά στα σκοπευτικά δρώμενα μετά από αρκετό καιρό. Είναι φανερό ότι το ταλέντο στη γυναικεία ομάδα περισσεύει και δείχνει πως σύντομα θα χαρίσει στο σύλλογό μας επιτυχίες. Με τη χθεσινή τους απόδοση και τα τρία κορίτσια μας πέρασαν το όριο 200/400 και θα λάβουν μέρος στους Πανελλήνιους αγώνες που θα γίνουν στις 30-31/3 στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα.

Έντονη αθλητική δραστηριότητα το ερχόμενο ΣΚ με αρκετούς πράσινους αθλητές να λαμβάνουν μέρος στους αγώνες Α’ Κατηγορίας που θα γίνουν σε Ελευσίνα (16/3) και Βύρωνα (17/3) αντίστοιχα.
Τέλος, θα θέλαμε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού που συμπαραστέκονται στο τμήμα με τον τρόπο του ο καθένας και μας δίνουν δύναμη και κουράγιο για τη συνέχεια. Ελπίζουμε σύντομα να τους ανταμείψουμε με αγωνιστικές επιτυχίες!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα