Ο «φτιαγμένος» Τίγρης και το «άκυρο» των Γκούμα-Χατζηιωάννου

09:22 5/3/2012 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Η επιστολή των Γκούμα-Χατζηιωάννου που δηλώνουν ότι δεν ενδιαφέρονται να αναμιχθούν εκ νέου με τα κοινά της ΑΕΚ, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της Ένωσης, εκεί όπου πλέον αμφισβητείται έντονα το επικείμενο ραντεβού των 5, αφού τονίζεται πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήθελε να καθίσει με όλους στο ίδιο τραπέζι. Παράλληλα, γίνεται αναφορά στην χθεσινή επαφή που είχαν Νοτιάς και Δημητρέλος, με τον πρώτο να συνεχίζει να παρουσιάζει μία αναβλητικότητα ως προς τα χρήματα που πρέπει να βάλει,

τονίζοντας όμως πως οι δύο άνδρες θα τα ξαναπούν εντός της εβδομάδας. Τέλος, γίνεται αναφορά και στο θέμα των εισιτηρίων του ντέρμπι, τα οποία αναμένεται να σφραγιστούν σήμερα, από τα χρήματα που θα εκταμιευτούν από το δάνειο που φέρνει ο Ντέμης Νικολαΐδης.

GOAL

Για έναν «φτιαγμένο» Μελισσανίδη κάνει λόγο η εφημερίδα, που βλέπει τον «Τίγρη» πιο «ζεστό» από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια για να κάνει κάτι πολύ καλό στην ομάδα. Ωστόσο, η εφημερίδα στέκεται και στην επιστολή των Γκούμα-Χατζηιωάννου οι οποίοι απάντησαν αρνητικά στο να καθίσουν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν για την ΑΕΚ, καθώς ξεκαθάρισαν ότι δεν ενδιαφέρονται να εμπλακούν εκ νέου με τα κοινά της ομάδας.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Η θέση του Δημήτρη Μελισσανίδη, όπως αυτή έχει εκμυστηρευτεί στους ανθρώπους του περιβάλλοντός του, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, με τον «Τίγρη» να δείχνει διατεθειμένος να εμπλακεί μόνο σε μία... μεγάλη ΑΕΚ. Στα διοικητικά θέματα, η εφημερίδα στέκεται στη χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα σε Νοτιά και Δημητρέλο, όπου αναμένεται εντός της εβδομάδας να τα ξαναπούν, ώστε ο μεγαλομέτοχος να τοποθετηθεί και για τα χρήματα που είναι διατεθειμένος να βάλει. Τέλος, φιλοξενείται και το ενωτικό μήνυμα του Ηλία Μπόβαλη, που απέστειλε μέσω του aek365, για τη στάση όλων ενόψει της πιο κρίσιμης εβδομάδας που διανύουμε.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Για παροξυσμό του κόσμου με πιθανή είσοδο του Δημήτρη Μελισσανίδη κάνει λόγο η εφημερίδα, η οποία τονίζει πως οι Ενωσίτες ποντάρουν πολλά πάνω στη δύναμη, τη γνώση και την εμπειρία του «Τίγρη», ώστε η ΑΕΚ να ξαναγίνει πανίσχυρη. Από κει και πέρα, γίνεται κάλεσμα του Χάρη Οικονομόπουλου στον κόσμο της Ένωσης, προκειμένου να δώσει δυναμικό παρών στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τα εισιτήρια του εν λόγω αγώνα αναμένονται να κυκλοφορήσουν το αργότερο μέχρι την Τετάρτη. Στο αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχει η θέση των ανθρώπων του Άρη που έκαναν λόγο στην καλύτερη ομάδα που πέρασε φέτος από την έδρα τους, αλλά και ένας απολογισμός των 9 βαθμών στον δεύτερο γύρο, που είναι η χειρότερη συγκομιδή από καταβολής επαγγελματικού πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα