Ο Γενάρης που κρίνει στην ΑΕΚ όλο το '13

16:52 1/1/2013 - Πηγή: AEK365

Το '12 έφυγε αφήνοντας πολλά αναπάντητα ερωτήματα, προβλήματα και γενικά δυσκολίες που καλείται να ξεπεράσει η ΑΕΚ μέσα στο 2013. Ή καλύτερα: η ομάδα καλείται να τα ξεπεράσει όλα αυτά μέσα στον πρώτο μήνα του χρόνου, που μετράει ήδη λίγες ώρες ζωής.
Ο Γενάρης για την ΑΕΚ είναι ο πλέον κρίσιμος μήνας καθώς θα κριθεί σε τεράστιο βαθμό ποιο θα είναι το μέλλον αυτής της τεράστιας ομάδας. Θα γεννηθεί η ελπίδα; Θα υπάρξει όραμα;

Ή θα βυθιστούμε κι άλλο στη μιζέρια, την ανυποληψία, τα προβλήματα...; Ερωτήματα που θα λάβουν απάντηση σύντομα. Έπειτα από πολλούς μήνες, έπειτα από... σιωπή και λόγια ανούσια ήρθε η ώρα του ξεκαθαρίσματος.
Καταρχάς τα διοικητικά: Από αύριο Τετάρτη στην ουσία μετράμε αντίστροφα για την ανακοίνωση του Δημήτρη Βιντιάδη, ο οποίος έχει δεσμευθεί πως θα ενημερώσει τον κόσμο μέχρι την 5η Γενάρη για τις προθέσεις του. Η αισιοδοξία στις τάξεις της διοίκησης καλά κρατεί... Υπάρχει ελπίδα ότι θα υπογραφεί η συμφωνία του υποψήφιου επενδυτή με τους Κινέζους, θα έρθουν χρήματα τα οποία θα "παντρευτούν" με εκείνα των Άγγλων και να μπούμε στην τελική ευθεία για τη Γενική Συνέλευση της 16ης Ιανουαρίου, που θα κριθούν τα πάντα!
Η ΑΕΚ πρέπει να περιμένει με αισιοδοξία τις επόμενες ημέρες, για να προχωρήσει πάνω σε στέρεα βήματα... Να πάρει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα (μπαίνοντας σε νέα ρύθμιση) όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ώστε οι Μητρόπουλος - Πετρόπουλος να παίξουν άμεσα στην ομάδα και κατόπιν για να γίνουν νέες μεταγραφές που θα δώσουν αγωνιστική ποιότητα και το κάτι παραπάνω.
Και μιας και ο λόγος για τα αγωνιστικά, η ΑΕΚ μέσα στον Γενάρη δεν θα είναι υπερβολή να πούμε ότι παίζει τη... μισή παραμονή της στην κατηγορία. Μπορεί ακόμα να ακούγεται... περίεργο, αλλά δυστυχώς η κατάσταση είναι τέτοια που τα... όμορφα λόγια δεν μπορούν να κρύψουν την αλήθεια.
Mέσα στον Γενάρη λοιπόν, η ΑΕΚ δίνε πάρα πολύ κρίσιμα ματς: Αρχής γενομένης από τo Σάββατο στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα. Εκεί πάει λαβωμένη αγωνιστικά, ενώ ακόμα δεν γνωρίζει ο Λίνεν αν θα έχει τους Μητρόπουλο - Πετρόπουλο στη διάθεσή του. Όταν όμως φύγει το ματς του Σαββάτου, έρχονται αγώνες - τελικοί, χωρίς αύριο... Συγκεκριμένα μετά τον Αστέρα, η ΑΕΚ φιλοξενεί την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, έπειτα πάει στο Χαριλάου να παίξει με τον Άρη και κατόπιν υποδέχεται τον ΟΦΗ και τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ. Δεν συζητάμε ότι η Ένωση πρέπει να κάνει τώρα ή ποτέ σερί νίκες για να ξεφύγει μια και καλή από τον πάτο...
Μπήκαμε λοιπόν, στον πλέον κρίσιμο μήνα για την ΑΕΚ. Και μπορεί αυτή η ατάκα να έχει γίνει... κλισέ και κουραστική, όμως πλέον είναι αλήθεια. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω... Ή η ΑΕΚ πάει μπροστά ή... (καλύτερα ας μη το σκεφτόμαστε).

Keywords
Τυχαία Θέματα