Επαφές με τον Φάνη Γκέκα

Σε αναζήτηση επιθετικού βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και ο Φάνης Γκέκας βρίσκεται στις πρώτες επιλογές των «πράσινων». Έχουν γίνει επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, στάση αναμονής κρατούν οι «πράσινοι»...

Μετά την αποχώρηση του Αντώνη Πετρόπουλου από το Τριφύλλι και την προσπάθεια να αδειάσει η θέση ξένου που κατέχει ο Μπρούνο Φορναρόλι, είτε με δανεισμό του, είτε με λύση του συμβολαίου του, μοναδικοί επιθετικοί για τον
Παναθηναϊκό είναι αυτή τη στιγμή ο Χοσέ Τοτσέ και ο νεαρός Κώστας Αποστολόπουλος.

Προτεραιότητα για τους «πράσινους» είναι η απόκτηση ενός επιθετικού, με τον Φάνη Γκέκα να βρίσκεται στις πρώτες επιλογές των ιθυνόντων. Ο έλληνας στράικερ έχει μείνει ελεύθερος από τη Λεβάντε και δε θα είχε κανένα πρόβλημα να επαναπατριστεί, αφού εάν αγωνίζεται θα μπορεί να διεκδικήσει ξανά θέση στην Εθνική Ελλάδος.

Οι «πράσινοι» χτύπησαν ξανά την πόρτα του Φάνη Γκέκα, με σκοπό να κάνουν μία διερευνητική επαφή και να εξετάσουν το κατά πόσο θα μπορούσαν να πλησιάσουν τα «θέλω» του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal», o έλληνας επιθετικός έχει μειώσει τις αρχικά υψηλές απαιτήσεις του και υπάρχουν ενθαρρυντικές προοπτικές για συνεργασία.

Στο Τριφύλλι σκοπεύουν να συνεχίσουν την τακτική της αναμονής, με σκοπό να έρθουν ακόμα πιο κοντά οι δύο πλευρές και ο Φάνης Γκέκας να ξαναφορέσει τα πράσινα μετά από τον Αύγουστο του 2006 που αποχώρησε από την ομάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα