Ο γιατρός ανέλαβε την ευθύνη για Μανούσο

16:10 24/10/2013 - Πηγή: AEK365

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League εξέτασε σήμερα την υπόθεση του Γιώργου Μανούσου που βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ με τον γιατρό της ομάδας, κ. Βαρβαγιάννη, να παίρνει πάνω του όλη την ευθύνη.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο γιατρός της Καλλονής είπε: "Μια ημέρα πριν το παιχνίδι είχε ενοχλήσεις στο πόδι. Με ενημέρωσε, πήγε στο νοσοκομείο και έκανε μια ένεση. Ο γιατρός μου είπε τι του έδωσε. Εγώ είχα φτιάξει τη λίστα για να τη δηλώσω στους υπεύθυνους και όσον αφορά στο ζήτημα του Μανούσου

το ξέχασα. Ζητώ συγγνώμη είναι δική μου η ευθύνη. Είναι η πρώτη χρονιά της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα και δεν έχουμε συνηθίσει ακόμη".
Από την πλευρά του ο Γιώργος Μανούσος είπε: "Μετά από αυτό δεν ασχολήθηκα καθόλου για το θέμα. Φαντάστηκα ότι θα έχει δηλωθεί η ουσία. Σας παρακαλώ μην μου στερήσετε το όνειρο που έχω από παιδί".
O δικηγόρος του ποδοσφαιριστή υποστήριξε ότι στον πελάτη του δεν βρέθηκε ουσία η οποία ανεβάζει την απόδοση, ενώ παρέθεσε και αποδεικτικά από τις εργομετρικές του παίκτη για να δείξει ότι δεν είχε ανάγκη από ουσίες. Πλέον, άπαντες περιμένουν την απόφαση που θα βγει σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα