«Ο Ισάεφ ενδιαφέρεται για την ΑΕΚ»

10:05 2/11/2011 - Πηγή: AEK365

Η υπόθεση με τον Ρόλαντ Ισάεφ έχει αρχίσει να περιπλέκεται, παρότι τα πράγματα εξ αρχής ήταν ξεκάθαρα. Όπως σας είχε αποκαλύψει το aek365.gr, ο Σταύρος Αδαμίδης βρήκε τρόπο και ήρθε σε άμεση επαφή με τον Ρώσο πολυεκατομμυριούχο, αλλά και τους συνεργάτες του, χωρίς βεβαίως αυτό να σημαίνει πως θα σηματοδοτούσε και ευχάριστες εξελίξεις για τα διοικητικά θέματα. Την επομένη ήρθε ανεπίσημη διάψευση από την ΠΑΕ, μέσω του γραφείου Τύπου, ενώ χθες, ένα ρωσικό δημοσίευμα,

επικαλούμενο -ανώνυμο- άνθρωπο από το στενό περιβάλλον του Ισάεφ, διέψευδε και αυτό με τη σειρά του, τις όποιες επαφές ανάμεσα στον Ρώσο και τον πρόεδρο της ΑΕΚ. Σίγουρα κάτι που προκαλούσε πολλά ερωτηματικά, όπως σας είχαμε επισημάνει από χθες.

Σήμερα λοιπόν, η εφημερίδα «Κιτρινόμαυρη Ώρα», φιλοξενεί δηλώσεις τους αρχισυντάκτη της «Sport Express» (μία εκ των μεγαλύτερων εφημερίδων στη Ρωσία), Αλεξάντερ Μπομπρόβ, ο οποίος αντί να διαψεύσει ή να δηλώσει άγνοια για το θέμα, προχώρησε και σε λεπτομέρειες, αναφέροντας μάλιστα και τα ονόματα των συνεργατών του Ισάεφ: Είναι αλήθεια πως και εδώ στη Ρωσία ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα ότι ο Ρολάντ Ισάεφ ενδιαφέρεται να εμπλακεί στα διοικητικά δρώμενα της ΑΕΚ. Ακούμε διάφορά ποσά και για ένα πρώτο άνοιγμα που θα φτάσει το 1, 5 εκατ. ευρώ και από εκεί και πέρα θα ακολουθηθούν και άλλα εάν και εφόσον καρποφορήσει η συμφωνία», είπε αρχικά, για να συμπληρώσει: «Πάντως σε αυτό το σημείο πρέπει να γνωρίζεται ότι ο Ισάεφ δεν συνηθίζει να κάνει μόνος του κινήσεις. Θα τον πλαισιώσουν και οι δύο συνεργάτες που εκπροσωπούν τα γεωργιανά συμφέροντα. Οι κ.κ. Χιχιμσβίλι και Γκαγκαμισβίλι που αποτελούν τις κεφαλές της Patero Development».

Keywords
Τυχαία Θέματα