Ο Καντονά στο «Superclasico» (VIDEO)

15:43 30/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στην Αργεντινή βρέθηκε ο Ερίκ Καντονά για να παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο ντέρμπι της Αργεντινής ανάμεσα στην Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς.
Σε δηλώσεις του ο παλαίμαχος επιθετικός τόνισε: "Υπάρχει εξαιρετική ατμόσφαιρα στο Μπουένος Άιρες, μια ιδιαίτερη πόλη. Αυτοί οι σύλλογοι είναι οι καλύτεροι στην Αργεντινή, γνωστοί στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Θα είναι σπουδαία στιγμή γεμάτη συναισθήματα. Μου αρέσει αυτή η ατμόσφαιρα. Είναι εξαιρετική η κόντρα ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων και είναι ωραίο να τη ζει κανείς από κοντά. Με κάνει να νιώθω ζωντανός.

Μου αρέσει πολύ".
Ο Καντονά μίλησε και για τον συμπατριώτη του, Νταβίντ Τρεζεγκέ που παίζει στην Ρίβερ Πλέιτ: "Είναι εξαιρετικός παίκτης, σπουδαίος γκολτζής, με μεγάλη εμπειρία που του αρέσουν αυτά τα παιχνίδια. Αυτοί οι παίκτες είναι για τέτοια ματς. Είναι σαν όνειρο για αυτόν να αγωνίζεται σε τέτοιες αναμετρήσεις".

Μάλιστα ο Καντονά δεν έφυγε χωρίς δώρο από το "Μονουμενταλ" καθώς η διοίκηση της Ρίβερ Πλέιτ του χάρισε μια φανέλα με το νούμερο 7 που έχει γραμμένο το όνομα του παλαίμαχου άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα