Ο Κατσουράνης, ο Βιντιάδης και η... κατσάδα

08:02 7/11/2012 - Πηγή: AEK365

Τα μεταγραφικά, οι εξελίξεις με τον Βιντιάδη και τα παράπονα του Λίνεν από τους παίκτες είναι τα θέμα που απασχολούν το "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ του σημερινού αθλητικού Τύπου. Ας τα δούμε όμως όλα αναλυτικά.

SPORTDAY

¨Θέμα ημερών η έλευση Βιντιάδη" γράφει η εφημερίδα τονίζοντας πως άνοιξε ο δρόμος για την είσοδο του επιχειρηματία στην ΠΑΕ. Από εκεί και πέρα στέκεται σε όσα είπε ο Έβαλντ Λίνεν στους παίκτες και τα παράπονα που είχε από τον τρόπου που αγωνίστηκαν απέναντι στον ΠΑΟ. Συγκεκριμένα η "Sportday" μιλάει για κατσάδα

του Λίνεν στους παίκτες.

GOAL NEWS

"Διπλή ευκαιρία ενίσχυσης" γράφει η εφημερίδα και τονίζει πως στο προσκήνιο, για την ΑΕΚ, έχουν έρθει τα ονόματα των Κατσουράνη και Μητρόπουλου. Από εκεί και πέρα αναφορικά με τα διοικητικά το "Goal" γράφει πως μέχρι τις 15 του μήνα θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πάντα και θα γνωρίζουμε αν τελικά θα μπει στην ΠΑΕ ο Βιντιάδης ή όχι. Τέλος γίνεται και εδώ αναφορά στις φωνές του Λίνεν στους παίκτες για το ματς με τον ΠΑΟ.

LIVE SPORT

Για "γκάζια" Λίνεν μιλάει η εφημερίδα που τονίζει πως ο Γερμανός τα έχωσε στους παίκτες της ΑΕΚ. Φουρτάδο, Γκερέιρο και Κοντοές τα άκουσαν από τον τεχνικό της Ένωσης για την αγωνιστική τους συμπεριφορά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Από εκεί και πέρα η "Live Sport" αναφέρει πως πλέον άνοιξε ο δρόμος για την απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη με δεδομένο όμως ότι θα αναλάβει την ΠΑΕ ο Βιντιάδης.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Ο Κώστας Κατσουράνης είναι το κεντρικό πρόσωπο στο πρωτοσέλίδο της εφημερίδας που έχει βασικό τίτλο: "Με Βιντιάδη έρχεται ο Κατσουράνης". "Ήδη έχουν γίνει κουβέντες ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον αρχηγό της Εθνικής μας ο οποίος θέλει να επιστρέψει αρκεί να δει ότι θα λυθεί το ιδιοκτησιακό και πως η ομάδα θα αποκτήσει προοπτική για κάτι πολύ καλύτερο" τονίζει η Ώρα και προσθέτει πως η ΑΕΚ τον έχει πρώτο στη λίστα της και ο Λίνεν τόνισε πως αν δεν μπορεί να βοηθήσει αυτός στο κέντρο τότε δεν μπορεί κανείς. Από εκεί και πέρα η εφημερίδα γράφει πως ο Βιντιάδης κλείνει ήδη συμφωνίες με τους πιστωτές πριν γίνει η ανακοίνωση της εισόδου του στην ΠΑΕ. Τέλος γίνεται και αναφορά στην ανακοίνωση των Παλαιμάχων για Κατίδη με την "Ώρα" να μιλάει για αψυχολόγητη κίνηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα