Ο Μαραντόνα βρίζει δημοσιογράφους και πετά πέτρες! (VIDEO)

10:50 16/5/2013 - Πηγή: AEK365

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες μόλις έφτασε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα με τον παλαίμαχο άσο να τα βάζει με τους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ.
Μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο, οι δημοσιογράφοι έπεσαν πάνω του και τον... βομβάρδιζαν με ερωτήσεις για το τι θα κάνει τις μέρες που θα βρίσκεται στην Αργεντινή. Ο Μαραντόνα ήταν φανερά εκνευρισμένος και αφού κατάφερε, με την βοήθεια της αστυνομίας, να απεγκλωβιστεί βγήκε από την αίθουσα του αεροδρομίου και ετοιμαζόταν να αναχωρήσει με μια μοτοσικλέτα.
Τότε τα έβαλε με τους φωτορεπόρτερ οι οποίοι τον ακολουθούσαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο για να τον απαθανατίσουν. Ξαφνικά ο Μαραντόνα κατέβηκε από την μηχανή και άρχισε να πετά πέτρες προς τους φωτορεπόρτερ.
Ο Αργεντινός τεχνικός βρέθηκε στην πατρίδα του για να δει έπειτα από καιρό την κόρη του και τον εγγονό του ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Μαραντόνα είχε αρχίσει να εκνευρίζεται στην διάρκεια της πτήσης όταν ένας θαυμαστής τον πλησίασε και προσπαθούσε επίμονα να του προσφέρει προϊόντα διαίτης με αποτέλεσμα ο Μαραντόνα να τον αρχίσει στα... γαλλικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα