«Ο Μελισσανίδης μπορεί να φέρει... 10 Μητρόπουλος στην ΑΕΚ»

10:55 6/5/2013 - Πηγή: AEK365

Τι βλέπεις τώρα για την ΑΕΚ; Όχι τι εύχεσαι. Τι βλέπεις;

«Αυτό που πιστεύω είναι ότι θα έρθει ο κ. Μελισσανίδης. Έχω μάθει ότι κάνει κάποιες κινήσεις. Και για να πω την αλήθεια μόνο ένας άνθρωπος με τέτοιο μέγεθος, όπως ο κ. Μελισσανίδης, μπορεί η ΑΕΚ να γυρίσει σε μερικά χρόνια και να διεκδικεί ξανά το πρωτάθλημα. Είναι ωραία αυτά που διαβάζω κι ακούω για το γήπεδο. Ίσως ήταν για καλό όλο αυτό που έγινε. Δεν ξέρω... Θα δείξει...».

Εσύ τώρα τι κάνεις; Τι σκέφτεσαι για το μέλλον σου;

«Προς το παρόν

κάνω προπονήσεις μόνος μου. Κοιτάω τι γίνεται με την ΑΕΚ, κοιτάω τον Παναιτωλικό. Η ρήτρα που έχει η ΑΕΚ ισχύει μέχρι τέλος Μαϊου. Ισχύει ακόμα και τώρα. Είναι 250.000 ευρώ η ρήτρα».

Οι προθέσεις σου σχετικά με την ΑΕΚ ποιες είναι; Να την ακολουθήσεις όπου κι αν παίξει ή όχι;

«Με έναν άνθρωπο σαν τον Μελισσανίδη, ναι θα την ακολουθούσα».

Και στη Γ';

«Εντάξει, δεν θέλω να ανοιχτώ τόσο πολύ. Αλλά είναι τεράστιο μέγεθος ο Μελισσανίδης. Και η ΑΕΚ το ίδιο. Έχω φιλοδοξίες ως άνθρωπος. Δηλαδή, αν έρθει ένας άνθρωπος σαν τον Μελισσανίδη, μου δείξουν ότι με θέλουν φυσικά, τότε είμαι πρόθυμος να ακολουθήσω την ομάδα. Όπως σου είπα και πριν νοιώθω και υπεύθυνος γι' αυτό που έγινε. Έχω και μία υποχρέωση σε αυτή την ομάδα».

Πώς σκέφτεσαι την αναγέννηση της ΑΕΚ ακόμα και από τη Γ' Εθνική, ενδεχομένως;

«Με έναν Μελισσανίδη ιδιοκτήτη και έναν Δέλλα προπονητή! Είναι σημαντικοί αυτοί οι δύο. Και δεν έχει σημασία ο Μητρόπουλος και ο κάθε Μητρόπουλος. Σημασία έχει η ΑΕΚ να είναι ξανά καλά. Και η ΑΕΚ θα είναι καλά μόνο με τον κ. Μελισσανίδη ή ανθρώπους σαν τον κ. Μελισσανίδη και προπονητή σαν τον κ. Δέλλα ή τέτοιους προπονητές σαν τον κ. Δέλλα. Από εκεί και πέρα ο κ. Μελισσανίδης μπορεί να βρει και να φέρει στην ΑΕΚ και δέκα... Μητρόπουλους. Δεν έχει ανάγκη κανέναν Μητρόπουλο η ΑΕΚ. Μπορεί να βρει πολλούς... Μητρόπουλους η ΑΕΚ».

Μέσα σε λίγο διάστημα ο Δέλλας δηλαδή σε έπεισε τόσο;

«Ναι, γιατί ο Δέλλας πρώτα απ' όλα βάζει τον εαυτό του απέναντι στη θέση των παικτών. Δουλεύει για την ομάδα. Υπερασπίζετε τους παίκτες και την ομάδα. Ακόμα και μετά τον Ατρόμητο βγήκε και στην ουσία τράβηξε την ευθύνη από εμάς. Είναι σημαντικά όλα αυτά. Είναι δίπλα ό,τι κι αν γίνει. Έχει πολλές προοπτικές. Και ο Δέλλας και ο Ζήκος και ο Μπορμπόκης».

Για τον Κολιάδη και το ρόλο που είχε αυτός στα αποδυτήρια;

«Και ο Άλεξ βοήθησε πάρα πολύ. Είναι άνθρωπος που ήρθε χωρίς χρήματα. Τα πάντα ο Άλεξ τα έλυνε. Αυτός πήγαινε στη διοίκηση και έδινε μάχη. Υπήρχαν προβλήματα και όταν ήρθε τα έλυσε».

Υπάρχουν προτάσεις από άλλες ομάδες για σένα;

«Ναι, υπάρχουν. Αλλά είναι πολύ νωπό όλο αυτό που έχει γίνει με την ΑΕΚ. Δεν βιάζομαι τι θα κάνω. Έχω υπομονή. Δεν θέλω τι αποκλείω τίποτα. Είναι και ο Παναιτωλικός στη μέση. Μπορεί να με κρατήσουν. Είναι περίεργη η όλη κατάσταση που περνάω».

Οι συμπαίκτες σου τι λένε για το μέλλον τους; Μιλάς μαζί τους;

«Ναι, φυσικά, μιλάω. Είναι όλοι χάλια ψυχολογικά. Περιμένουν να δουν τι θα γίνει με την ομάδα. Πρώτα απ' ολα είναι δύσκολο για τον κόσμο της ΑΕΚ και μετά για τους παίκτες. Φαντάσου να γινόταν η άλλη πλευρά: πόσο χαρούμενοι θα ήμασταν που σώσαμε μία ομάδα με τόσα πολλά προβλήματα».

Αν η ομάδα έμενε στη Σούπερ Λίγκα πώς πιστεύεις θα ήταν τα πράγματα του χρόνου;

«Αν δεν έμπαινε ένας επενδυτής πιστεύω ότι του χρόνου τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα! Δεν θα μπορούσε να κάνει ανανεώσεις. Δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα... Από τον Δεκέμβρη και μετά θα είχαμε πολύ άσχημες εξελίξεις στην ΑΕΚ. Αν όμως έμενε η ομάδα στην κατηγορία και έμπαινε ένας άνθρωπος, αυτό που ελπίζω να κερδίσει η ΑΕΚ σε 2-3 χρόνια θα το κέρδιζε από φέτος το καλοκαίρι».

Σαν κλείσιμο...;

«Μόνο στον κόσμο ένα ευχαριστώ... Ότι δεν έχω φυσικά κανένα παράπονο απ' αυτόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα