Ο Μητσοτάκης για την ΑΕΚ

12:23 3/2/2012 - Πηγή: AEK365

Με δελτίο Τύπου από το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενημέρωσε την τοποθέτηση του βουλευτή της Ν.Δ. στη Βουλή σήμερα (3/2) για το θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδελφεία. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου αναφέρει:
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το γήπεδο της ΑΕΚ μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης

αθλητισμού και αναπτυξιακή ευκαιρία για την ευρύτερη περιοχή»

Την ικανοποίησή του για την αποδοχή από το Υπουργείο Περιβάλλοντος της τροπολογίας για το γήπεδο της ΑΕΚ εξέφρασε, σήμερα, στη Βουλή ο βουλευτής της ΝΔ στη Β' Αθηνών Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της ΝΔ είναι μεταξύ των 80 βουλευτών που συνυπέγραψαν την νομοθετική πρωτοβουλία του κ. Γιάννη Βούρου, η οποία δίνει την δυνατότητα στην ιστορική ομάδα της ΑΕΚ να αποκτήσει το δικό της γήπεδο στο φυσικό της χώρο, τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στην παρέμβασή του στη Βουλή ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι με την νομοθετική αυτή παρέμβαση δίνεται η δυνατότητα το γήπεδο να έχει και άλλες χρήσεις ώστε να καταστεί βιώσιμο όπως γίνεται σε όλα τα σύγχρονα γήπεδα του κόσμου. Τόνισε, επίσης, ότι ενώ η χρηματοδότηση του γηπέδου δεν αφορά το ελληνικό Δημόσιο, αλλά την ιδιοκτήτρια του χώρου, η Πολιτεία, όμως, έχει την υποχρέωση να λύσει χωροταξικά και πολεοδομικά ζητήματα ώστε να καταστεί εφικτή η κατασκευή και η βιωσιμότητά του. Με αυτόν τον τρόπο, ολόκληρος ο χώρος με το γήπεδο, αλλά και τις υπόλοιπες χρήσεις του θα αποτελέσει έναν σημαντικό πόλο έλξης αθλητισμού, αλλά και μια ευκαιρία ανάπτυξης για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τις γύρω περιοχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα