«Ο Μουρίνιο δεν έφερε τίποτα καλό»

12:11 30/5/2013 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγες μέρες, ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα υποστήριξε πως ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν η μάστιγα του ισπανικού ποδοσφαίρου με τον Κάρλες Βιλαρούμπι να "κράζει" ξανά τον Πορτογάλο τεχνικό και να προειδοποιεί την Τσέλσι.

Σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Αν συμπεριφέρεται όπως έκανε στην Ισπανία, τότε θα προκύψει μια ατυχής σχέση. Και σε αυτή την ηλικία δεν πρόκειται να αλλάξει. Η θέση μου δεν προκύπτει από το γεγονός πως ήταν προπονητής στην αντίπαλο, αλλά από το ποιος είναι και το τι έκανε. Τα τρία του χρόνια στην Ισπανία δημιούργησαν μόνο διαφωνίες και καβγάδες.

Δεν φέρνει τίποτα θετικό. Μπορείς να μάθεις καλά πράγματα στην ζωή παρακολουθώντας ανθρώπους στο ποδόσφαιρο, το τσίρκο ή την όπερα. Αυτός δεν έφερε τίποτα καλό. Δεν υπήρχε θετική ισορροπία. Δεν μπορώ να δω τίποτα καλό σε αυτόν. Ούτε ένα πράγμα".
Ο Βιλαρούμπι συνέχισε λέγοντας: "Σε αθλητικούς όρους, δεν είμαι ο κατάλληλος για να απαντήσω αλλά σε πολιτιστικούς, ήταν μια καταστροφή. Πέραν από την επιθετικότητα του στον προπονητή της Μπαρτσελόνα, η ατμόσφαιρα που δημιουργεί όπου πηγαίνει, οι σχέσεις με τους παίκτες, με τον Τύπο, είναι απαίσιες. Είμαι χαρούμενος που λείπει. Όπως και όλοι στην Ισπανία. Δεν ενδιαφέρομαι για αυτόν. Φύγε, αντίο".

Keywords
Τυχαία Θέματα