Μουρίνιο: Στην Ρεάλ για 2.5 μήνες ακόμα»

14:02 11/3/2013 - Πηγή: AEK365

Οι δυο νίκες επί της Μπαρτσελόνα σε διάστημα τεσσάρων ημερών και η πρόκριση επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Τσάμπιονς Λιγκ φαίνεται πως δεν ήταν αρκετά για να αλλάξουν την απόφαση του Ζοσέ Μουρίνιο να φύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος της σεζόν.
Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του ισπανικού ραδιοφωνικού σταθμού Cadena Ser, Χοσέ Ραμόν ντε λα Μορένα, αποκάλυψε ένα περιστατικό που συνέβη χθες στο Βίγκο στον αγώνα με την Θέλτα: "Χθες στο Βίγκο, όταν ζήτησα ειδική άδεια για το θέμα, μου είπε όχι ο Μουρίνιο και όταν επέμεινα τότε γύρισε και μου είπε: Έχω άλλους 2.5

μήνες, μετά κάνε ό,τι θες. Μέχρι εκείνη την ημέρα, είμαι το αφεντικό".
Μάλιστα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο Μουρίνιο πριν από δυο μήνες υπέγραψε συμφωνία με την διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, συμφωνία που προβλέπει πως ο Πορτογάλος τεχνικός θα φύγει στο τέλος της σεζόν ανεξάρτητα πώς θα τα έχει πάει η ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Το ρεπορτάζ του Ντε λα Μορένα διαδέχθηκε εκείνο του Χοσέ Φέλιξ Ντίαθ στο ανταγωνιστικό ραδιόφωνο Onda Cero, το οποίο έρχεται σε πλήρη αντίθεση. Σύμφωνα με αυτό, ο 50χρονος προπονητής θα ηγείται και του χρόνου της Ρεάλ Μαδρίτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα