Ο Νοτιάς στο ΑΕΚ fan club of USA

08:51 23/1/2012 - Πηγή: AEK365

"Με πολυ μεγαλη επιτυχια για αλλη μια φορα και πολυ μεγαλη συμετοχη του ενωσιτικου κοσμου στην Νεα Υορκη, πραγματοποιηθηκε η κοπη της φετινης μας πιτας με μια και μονο ευχη απο ολους στο να βρεθει λυση στο μεγαλο προβλημα της ΑΕΚαρας μας. Εμεις , μιλια μακρυα σας ειμασταν

και θα ειμαστε οπως παντα στο πλευρο της ομαδας οπως μπορουμε. Καλουμε και ολους εσας να υποστηριξεται την ομαδα χωρις διχονοιες ειδικα αυτη τη δυσκολη περιοδο για το μελλον του συλλογου και της οικογενειας της ΑΕΚ. Δε μας χωριζει τιποτα αλλα αντιθετως μας ενωνει το παθος μας η λατρεια μας σε ολα τα μεγαλεια που κουβαλαει αυτη η ομαδα που η ιστορια της μονο φτανει για να σε κανει να νιωσης το μεγαλειο του Ελληνικου πολιτισμου. Οταν οι παππουδες μας ηρθαν χωρις σπιτια, χωρις ρουχα χωρις αξιοπρεπεια και τους εριξαν στα ελη της Φιλαδελφειας , αυτοι αντι για σπιτια εφτιαξαν πρωτα γηπεδο και εκκλησια. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ !!!! Αρα τα δυσκολα δε μας τρομαζουν.

Παρον οπως παντα στο συλλογο μας και ο Κος Νοτιας που απαντησε σε πολλα ερωτηματα των ενωσιτων για το μελλον της ομαδας. Ευχαριστουμε ολες και ολους για την αγαπη τους.

Την αγαπη μας

ΑΕΚ fan club of USA"

Keywords
Τυχαία Θέματα