Ο Ντέμης, ο Πετρόπουλος και οι μέρες που περνούν...

09:30 4/4/2013 - Πηγή: AEK365

GOAL

Mε τον "προσηλωμένο στους στόχους του με την ΑΕΚ" Αντώνη Πετρόπουλο ασχολείται κατά βάση σήμερα η εφημερίδα γράφοντας για τον φορ της Ένωσης: "Ολα τα είχε η ΑΕΚ αυτήν την περίοδο, καλοκαιρινές ανησυχίες για τη σύσταση του ρόστερ της έλειπαν. Ακόμα και αν αφορά τον μοναδικό σταρ που έχει η ομάδα και δεν είναι άλλος από τον Αντώνη Πετρόπουλο.

Αρκούσε, όμως, η διαπίστωση της αδυναμίας στην καταβολή της

συμφωνηθείσας δόσης συμβολαίου στα τέλη Μαρτίου -αν και... είδηση θα συνιστούσε να μπορούσε η ΠΑΕ να πληρώσει στην κατάσταση που είναι- για να ξεκινήσει μια άνευ ορίων κουβέντα αναφορικά με το μέλλον του "Πετρογκόλ" και κατά πόσον θα έχει "κιτρινόμαυρη" απόχρωση.

Ωστόσο, αυτό που θα κρίνει το μέλλον του Πετρόπουλου σαφώς και δεν είναι η έγκυρη καταβολή μιας δόσης συμβολαίου. Ετσι και αλλιώς, ο 27χρονος σέντερ φορ είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος για το πού βρίσκεται και ποιες είναι οι συνθήκες. Η κατάσταση παραμένει ακριβώς η ίδια με τον περασμένο Ιανουάριο, όταν αποχωρώντας από τον Παναθηναϊκό δεν είχε κανέναν ενδοιασμό για το μέλλον του. Ηθελε να μείνει σε κορυφαίο επίπεδο, να είναι πρωταγωνιστής σε μια ομάδα με κόσμο, ιστορία και προοπτική, όπως είναι η ΑΕΚ.

Για τον κόσμο και την ιστορία δεν τίθεται κανένα θέμα. Ηδη ο Πετρόπουλος έγινε «ένα» με την ομάδα και γνωρίζει την απόλυτη αναγνώριση από τον κόσμο. Είναι ο σταρ της ομάδας, αντιμετωπίζεται ως ο μεγάλος πρωταγωνιστής, γνωρίζει σεβασμό και αποδοχή.

Αυτό που θέλει είναι να υπάρξει και προοπτική. Και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να συζητηθεί καν τώρα. Η ΑΕΚ θα πρέπει πρώτιστα να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή, να βρει λύση στο οικονομικό αδιέξοδο και να χαράξει γραμμή για το μέλλον.

Εάν η ΑΕΚ ξαναγίνει... ΑΕΚ ή έστω προσπαθήσει νέα προσπάθεια με ειλικρίνεια και ξεκάθαρες βάσεις, ο Πετρόπουλος θα είναι παρών στη διαδικασία. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει λόγω μη καταβολής μίας δόσης. Ή και αντίστροφα, δεν θα μπορούσε τίποτε να τον κρατήσει και κανένα συμβόλαιο εάν έκρινε πως η κατάσταση δεν ήταν όπως επιθυμεί.

Οντας σε καλή ποδοσφαιρικά ηλικία, ο Πετρόπουλος ψάχνει την καθιέρωση και παράλληλα ομαδικές και ατομικές διακρίσεις. Η δυναμική της ΑΕΚ τον καλύπτει, αλλά είναι σαφές πως χρειάζεται πρώτα απ' όλα να υπάρχει και να είναι όπως τη θέλει ο "Πετρογκόλ" αλλά και ο κόσμος της. Και αυτό είναι κάτι που αφορά και αποτελεί τον τρόπο σκέψης της πλειοψηφίας των "κιτρινόμαυρων" ποδοσφαιριστών".

SPORTDAY

Aφού πρώρα η SD γράφει για τη δοκιμή του Λίνεν να χρησιμοποιήσει στην ίδια ενδεκάδα τους Ανάκογλου και Γκερέιρο, στην πορεία στέκεται στα διοικητικά και στο γεγονός ότι χθες πέρασε ακόμα μία ημέρα στα Σπάτα χωρίς ουσιαστική ενημέρωση από τον Βιντιάδη. Χαρακτηριστικά η εφημερίδα γράφει:
"Άλλη μια μέρα πέρασε, η εβδομάδα οδεύει προς το τέλος της και οι «διαρροές» από πλευράς περιβάλλοντος του Δημήτρη Βιντιάδη περί σημαντικών εξελίξεων δεν έχουν επαληθευτεί. Συνεργάτες του εξακολουθούν να λένε πως «είμαστε κοντά», ωστόσο η υπομονή στερεύει... Τόσο για τη διοίκηση που αδυνατεί να καλύψει τις υποχρεώσεις της ομάδας, όσο και για τον κόσμο που έχει κουραστεί από αυτό το σίριαλ που κρατά τόσους μήνες, αλλά φυσικά και για τους πολλούς πιστωτές που θέλουν να εισπράξουν τα οφειλόμενα ή έστω κάποια βεβαίωση πως θα πάρουν κάποια στιγμή κάποια χρήματα.

Ο 32χρονος εφοπλιστής εξακολουθεί να κρατά κλειστά τα χαρτιά του. Σήμερα εκπνέει η προθεσμία που είχε ζητήσει από τον Πέτρο Παππά για να του παρουσιάσει τα τελικά του σχέδια αλλά είναι αμφίβολο αν θα το κάνει. Κι αυτό γιατί πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμη περιμένει και ο ίδιος την «έγκριση» των κινήσεών του για την ΑΕΚ από τους συνεργάτες του, προκειμένου να συγκεντρώσει τα κεφάλαια που απαιτούνται για να μπει στην ΠΑΕ. Κανένα νεότερο δεν υπάρχει ούτε από τον Κιθ Χάρις, η άφιξη του οποίου λεγόταν στα τέλη της περασμένης εβδομάδας πως αναμενόταν στην Αθήνα στις αρχές της τρέχουσας, αλλά έχουμε φτάσει... Πέμπτη και ακόμη δεν υπάρχει καμία ενημέρωση.

Η κίνηση που φέρεται να έχει στα σκαριά ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι μία κάποια αχτίδα φωτός για τον κόσμο της ΑΕΚ, ωστόσο από τη μία ο ίδιος κρατά κλειστά τα χαρτιά του για την ώρα και από την άλλη είναι ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο την ώρα που η ομάδα χρειάζεται χρήματα... χθες, ειδάλλως θα βρεθεί ακόμη πιο κοντά στο χείλος του γκρεμού".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για τους 10 κορυφαίους στην ιστορία της ΑΕΚ που ψήφισε ο Ντέμης Νικολαϊδης, γράφει στο πρώτο της θέμα σήμερα η ΩΡΑ: "Ενωτικός Ντέμης", τονίζει και προσθέτει: "Με μία κίνηση καθαρά επικοινωνιακού χαρακτήρα και με στόχο να δείξει ότι δεν εξαρτά τις κρίσεις του για την ΑΕΚ από προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες προχώρησε ο Νικολαϊδης. Σε ψηφοφορία για τους κορυφαίος όλων των εποχών στην ΑΕΚ προτίμησε Τσιάρτα και Μανωλά, ενώ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει καλύτερο όλων τον Ντούσαν Μπάγεβιτς".
Όσον αφορά τα διοικητικά η εφημερίδα τονίζει ότι "όλοι περιμένουν να μιλήσει ο Βιντιάδης. Σήμερα είναι η μέρα που ο ίδιος ο Βιντιάδης είχε πει στον Πέτρο Παππά ότι θα δώσει την οριστική του απάντηση".


LIVE SPORT

Για τον Πετρόπουλο γράφει και σήμερα η εφημερίδα, τονίζοντας ότι υπάρχει δικλίδα ασφαλείας στο συμβόλαιό του, η οποία του επιτρέπει να μείνει ελεύθερος, αν δεν αλλάξει ιδιοκτησία στην ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα