Ο Ντι Νατάλε απειλεί την Γιουβέντους

15:01 27/1/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A 20η αγωνιστική

Η πρωταθλήτρια Χειμώνα Γιουβέντους μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα καθώς φιλοξενεί την πολύ καλή φέτος Ουντινέζε η οποία βρίσκεται τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή. Στόχος των παικτών του Αντόνιο Κόντε είναι μόνο η νίκη που θα διατηρήσει την Γιουβέντους μόνη πρώτη. Η Ουντινέζε που έχει χάσει τα δυο από τα τελευταία τρία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις θα στηριχτεί και πάλι στον Αντόνιο Ντι Νατάλε.

Η Μίλαν ξεπέρασε γρήγορα την ήττα από την Ίντερ και μετά το 3-0 επί της Νοβάρα και το 3-1 επί της Λάτσιο για το Κύπελλο υποδέχεται την Κάλιαρι με μοναδικό στόχο την νίκη ελπίζοντας η Ουντινέζε να αποσπάσει βαθμό ή βαθμούς στο Τορίνο γεγονός που θα φέρει την πρωταθλήτρια στην πρώτη θέση. Ωστόσο το έργο της μόνο εύκολο δεν είναι καθώς η Κάλιαρι είναι αξιόμαχη και εκτός έδρας όπως φάνηκε και στο πρόσφατο 1-1 με την Γιουβέντους στο Τορίνο.

Η ανοδική πορεία της Ίντερ ανακόπηκε απότομα μετά τον αποκλεισμό από την Νάπολι στο Κύπελλο αλλά οι παίκτες του Κλαούντιο Ρανιέρι θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα περνώντας νικηφόρα από την έδρα της Λέτσε που μάχεται για την παραμονή της.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής στην Serie A
Σάββατο 28/01/2012
Κατάνια-Πάρμα (19:00)
Γιουβέντους-Ουντινέζε (21:45)
Κυριακή 29/01/2012 (16:00)
Φιορεντίνα-Σιένα (13:30)
Τσεζένα-Αταλάντα
Ρόμα-Μπολόνια
Λέτσε-Ίντερ
Κιέβο-Λάτσιο
Τζένοα-Νάπολι
Παλέρμο-Νοβάρα
Μίλαν-Κάλιαρι (21:45)

Keywords
Τυχαία Θέματα