Ο ΟΦΗ εκπέμπει SOS

12:03 2/2/2012 - Πηγή: AEK365

Σοβαρά οικονομικά προβλήματα εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ με την κρητική ομάδα να πρέπει να τακτοποιήσει 23 προσφυγές που έχουν καταθέσει ποδοσφαιριστές ζητώντας τα δεδουλευμένα τους και μάλιστα οι δέκα από αυτές θα πρέπει να έχουν τακτοποιηθεί μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου. Για αυτό το λόγο η διοικούσα επιτροπή, μέσω ανακοίνωσης, απευθύνει έκκληση στους φίλους της ομάδας να βοηθήσουν οικονομικά αγοράζοντας μετοχές.

Σε ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ

μεταξύ άλλων αναφέρει: "Η Δ.Ε. κάνει έκκληση σε όλους που αγαπούν τον ΟΦΗ, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, να βοηθήσουν την προσπάθεια που γίνεται και να προμηθευτούν μετοχές, γιατί η ΠΑΕ ΟΦΗ θα πρέπει σε πολύ σύντομο χρόνο να καλύψει οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος. Η ΠΑΕ ΟΦΗ πρέπει να τακτοποιήσει προσφυγές που έχουν επιδικασθεί εις βάρος της και είναι: Σφακιανάκης, Ρούσεφ, Κασμερίδης, Κιάσος, Ψωμάς, Κωνσταντινίδης Π., Γκέρμπερ, Χατζηνικολάου, Κατσικογιάννης, Αγρίτης, Μπαρτζώκας, Ρόβας, Μάουερ, Βλόνταρτσικ, Μπαρκαουάν, Γκουλής, Μπερντίν, Πέσιτς, Καρακατσάνης, Νατσούρας, Οργκανίστα, Σταυρακάκης, Σίμιτς.
Από τις παραπάνω προσφυγές, επείγουσες περιπτώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν μέχρι τις 7-2-2012 είναι των Ψωμά, Κασμερίδη, Κατσικογιάννη, Γκέρμπερ, Μάουερ, Σίμιτς, Νατσούρα, Αγρίτη, Μπαρκαουάν, Μπερτίν".

Keywords
Τυχαία Θέματα