«Ο Ολυμπιακός αν χρειαστεί βοήθεια από την διαιτησία, θα την έχει»

12:36 23/10/2013 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή το αποψινό παιχνίδι, για το Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα στην Μπενφίκα και τον Ολυμπιακό ο Νούνο Γκόμες παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα GOAL NEWS και μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, ό,τι και αν συμβεί, στο τέλος θα πάρει τον τίτλο και πως αν χρειαστεί διαιτητική βοήθεια θα την έχει όπως συμβαίνει και στην Πορτογαλία με την Πόρτο.
Αναλυτικά:

Βρίσκετε κοινά στοιχεία ανάμεσα στο πορτογαλικό και το ελληνικό ποδόσφαιρο;
"Ναι, νομίζω πως συμβαίνει το ίδιο εδώ και πολλά χρόνια. Στην Πορτογαλία, ό,τι και αν γίνει, στο τέλος παίρνει το πρωτάθλημα η Πόρτο. Στην Ελλάδα το παίρνει ο Ολυμπιακός...".

Το λέτε σαν να μην το αξίζουν. Είναι αυτό αιχμή για την διαιτησία, διότι πάντα οι υπόλοιποι διεκδικητές έχουν παράπονα. Στην Πορτογαλία η Μπενφίκα, στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός...

(γέλια) "Νομίζω ότι είναι οι καλύτερες ομάδες. Όμως αν καμιά φορά χρειαστούν... βοήθεια την έχουν. Αυτό βέβαια δεν είναι δικαιολογία για τους άλλους. Αναφερόμαστε σε μεγάλες ομάδες, όπως η Μπενφίκα και ο Παναθηναϊκός. Αυτές ευθύνονται πρώτα αν δεν μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός από ό,τι γνωρίζω περνάει μεγάλες δυσκολίες και έχει μείνει πολύ πίσω τα τελευταία χρόνια. Η Μπενφίκα το έχει χάσει δυο φορές μέσα από τα χέρια της. Οπότε...".

Keywords
Τυχαία Θέματα