Ο Ολυμπιακός να κερδάει…

21:30 8/2/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ-24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΕΡΟΙΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 0-5

Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Βέροιας

Διαιτητής: Αμπάρκιολης

Σε ακόμη ένα ματς του Ολυμπιακού η διαιτησία έκανε το θαύμα της. Η ομάδα του Μίτελ τα βρήκε πολύ δύσκολα στη Βέροια ως το 60', αλλά η λύση

ήρθε με ένα γκολ οφσάιντ. Η Βέροια κατέρρευσε στη συνέχεια και το 5-0 ήρθε ως φυσιολογικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Ντινγκά μπερδεύτηκε και έδωσε... ασίστ στον Βεργώνη που από καλή θέση σούταρε με τον Ρομπέρτο να διώχνει, ενώ στο 8' ο Καντιμοίρης απέκρουσε το σουτ του Τσόρι. Τρία λεπτά αργότερα ο Σέποβιτς έκανε το γύρισμα αλλά ο Όστοϊτς πρόλαβε κι έκοψε, ενώ στο 24' και στο 25' ο Πέρες είχε δύο άστοχες προσπάθειες. Στο 29ο λεπτό ο Μάνος αντί να σουτάρει από εξαιρετική θέση πήγε να δώσει πάσα τον Μπεν με τον Μανωλά να διώχνει σωτήρια την μπάλα, ενώ στο 35' ο Καντιμοίρης έδιωξε προ του Σέποβιτς και στο 37' η κεφαλιά του Μαρκάνο πέρασε άουτ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ντομίνγκες απέφυγε δύο αντιπάλους και σούταρε λίγο άουτ.

Στο 53ο λεπτό ο Καντιμοίρης είπε όχι σε όμορφο σουτ του Κάμπελ, ενώ στο 54' η εξ επαφής προβολή του Σέποβιτς, έφυγε άουτ. Κι αφού ο Ολυμπιακός δεν έβρισκε λύση, τη βρήκε ο επόπτης στο 59ο λεπτό. Ο Ολαϊτάν που βρισκόταν σε θέση οφσάιντ πήρε την μπάλα, ο επόπτης άφησε τη φάση και στη συνέχεια ο Νιγηριανός συνδυάστηκε με τον Μανιάτη, έδωσε στον Τσόρι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Από εκεί και πέρα η Βέροια κατέρρευσε και στο 69' ο Πέρες με κεφαλιά έκανε το 2-0, μετά από σέντρα του Τσόρι, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ντομίνγκες έκλεψε την μπάλα από τον Τζημογιάννη, βγήκε μπροστά, σέντραρε στον Ολαϊτάν που με προβολή από κοντά έκανε το 3-0. Ίσως και σε αυτή τη φάση να υπήρξε οφσάιντ. Στο 77ο λεπτό ο Τσόρι αστόχησε σε τετ α τετ με τον Καντιμοίρη και στο 85' ο Μανιάτης μετά από γύρισμα του Τσόρι, έκανε το 4-0. Στο 87ο λεπτό η Βέροια είχε δοκάρι με τον Μπαργκάν αλλά στις καθυστερήσεις ο Ολαϊτάν έκανε το 5-0.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Σιόντης, Σισοκό (57' Ντόγος), Βέρτζος (51' Τζημογιάννης), Βεργώνης, Οστοϊτς, Παυλίδης, Καλτσάς (61' Γκονσάλβες), Μπεν, Μπαργκάν, Μάνος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Μανωλάς, Μαρκάνο, Μπονγκ, Σάμαρης (58' Μανιάτης), Εντινγκά, Κάμπελ (72' Ιμπαγάσα), Πέρεζ, Ντομίνγκεζ, Σέποβιτς (58' Ολαϊτάν).

Keywords
Τυχαία Θέματα