Ο ΟΣΦΠ τσεκάρει τον Αυλωνίτη που έχει κλείσει στην ΑΕΚ!

09:51 13/11/2013 - Πηγή: AEK365

Την στιγμή που είναι δεδομένη η συμφωνία για την μεταγραφή του Τάσου Αυλωνίτη στην ΑΕΚ, σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας GOAL NEWS αναφέρει πως ο νεαρός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά το δημοσίευμα της GOAL

NEWS
«Την ώρα που ο Τάσος Αυλωνίτης θεωρείται κλεισμένος από την ΑΕΚ, στον Ολυμπιακό φέρονται να έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό του Πανιώνιου.
Οπως λέγεται μάλιστα στην πιάτσα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτηση του παίκτη (για να τον έχουν ως τέταρτη επιλογή) αν προκύψει προσεχώς αποχώρηση στόπερ -ενδεχομένως με πώληση- από την ομάδα. Εχουν βγει άλλωστε στους Πειραιώτες τα «ψώνια» από Νέα Σμύρνη (αυτή τη στιγμή είναι βασικοί οι πρώην «κυανέρυθροι» Μανιάτης, Σάμαρης και Σιόβας).
Κατ' άλλους πάντως αυτή η πληροφόρηση μπορεί να εντάσσεται και στο πλαίσιο του επικοινωνιακού πολέμου Ολυμπιακού - ΑΕΚ, επειδή ο Αυλωνίτης εμφανίζεται έτοιμος να προβάρει τα κιτρινόμαυρα το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο 23χρονος παίκτης -που διάγει μία εξαιρετική σεζόν με τον Πανιώνιο- είχε τσεκαριστεί παλαιότερα και από τον Παναθηναϊκό, ενώ η πρώτη ομάδα της Super League που τον επέλεξε για το ρόστερ της ήταν η Καβάλα της οικογένειας Ψωμιάδη την περίοδο 2010-11 χωρίς ωστόσο να πάρει χρόνο συμμετοχής».

Keywords
Τυχαία Θέματα