Ο Ότο «απειλεί» την Μπάγερν

10:41 16/3/2012 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA 26η αγωνιστική

Μετά την επτάρα κόντρα στην Βασιλεία, η Μπάγερν Μονάχου επιστρέφει στην Bundesliga όπου την περιμένει στο Βερολίνο ο Ότο Ρεχάγκελ. Οι Βαυαροί θέλουν την νίκη κόντρα στην Χέρτα προκειμένου να παραμείνουν κοντά στην πρωτοπόρο Μπορούσια Ντόρτμουντ με τον Γιούπ Χάινκες να μην υπολογίζει στους Βαν Μπούιτεν, Μπρένο. Σημειώνεται πως ο Ρεχάγκελ

υπήρξε προπονητής στην Μπάγερν Μονάχου την σεζόν 1995-96.

Την περασμένη αγωνιστική η πρωτοπόρος Μπορούσια Ντόρτμουντ έχασε απρόσμενα δυο βαθμούς στην έδρα της Άουγκσμπουργκ και είδε την διαφορά της από την Μπάγερν Μονάχου να μειώνεται στους πέντε βαθμούς. Αυτό σημαίνει πως η νίκη για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κόντρα στην Βέρντερ Βρέμης είναι μονόδρομος με τον τραυματία Γκέτσε να είναι ξανά απών. Περισσότερα είναι τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Τόμας Σάαφ με τον προπονητή της Βέρντερ να μην υπολογίζει στους τραυματίες Μπορόφσκι, Μαρίν, Φάντερ, Ναλντο, Χαντ και Αρναούτοβιτς ενώ απών θα είναι και ο Πισάρο θα είναι απών λόγω τιμωρίας δυο αγωνιστικών.

Η 3η της βαθμολογίας Γκλάντμπαχ δοκιμάζεται στην "Μπάι Αρίνα" από την Μπάγερ Λεβερκούζεν η οποία θα αγωνιστεί χωρίς τους Άντλερ, Μπαρνέτα, Σαμ, Τσόρλουκα, Μπάλακ και Μπέντερ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής στην Bundesliga
Παρασκευή 16/3 (21:30)
Χόφενχαϊμ-Στουτγκάρδη 21:30
Σάββατο 17/3 (16:30)
Ντόρτμουντ-Βέρντερ Βρέμης
Άουγκσμπουργκ-Μάιντς
Αμβούργο-Φράιμπουργκ
Νυρεμβέργη-Βόλφσμπουργκ
Λεβερκούζεν-Γκλάντμπαχ
Χέρτα Βερολίνου-Μπάγερν Μονάχου 19:30
Κυριακή 18/3
Καϊζερσλάουτερν-Σάλκε 16:30
Ανόβερο-Κολωνία 18:30

Keywords
Τυχαία Θέματα