Ο Ρόμπι Γουίλιαμς θα έκανε ναρκωτικά με την κόρη του!

13:44 25/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς έχει μια κόρη εννέα μηνών και, όπως αποκάλυψε, αν το παιδί του όταν μεγαλώσει θελήσει να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών τότε ο ίδιος θα κάνει μαζί της!
«Αν, δυστυχώς, ακολουθήσει τα βήματά μου, θα ξέρω τι θα κάνω. Το οποίο θα είναι να διασφαλίσω ότι θα πάρει τα καλύτερα ναρκωτικά που θα ήταν δυνατόν και θα τα δοκίμαζα μαζί της», ανέφερε ο ίδιος για την κόρη του στην οποία, μάλιστα, αφιέρωσε και ένα νέο του τραγούδι σχετικά με το πώς ο πατέρας της «έδιωξε τους δαίμονές του».
Είναι γνωστό ότι ο Ρόμπι Γουίλιαμς πάλεψε με τις

εξαρτήσεις από τις ουσίες και την κατάθλιψη που τον «έστειλαν» σε κλινική αποτοξίνωσης το 2007. ΄Εξι χρόνια μετά ζει μια φυσιολογική ζωή έχοντας παντρευτεί την ΄Αιντα Φιλντ με την οποία μεγαλώνουν μαζί τη μικρή τους κορούλα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρόμπερτ «Ρόμπι» Γουίλιαμς γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 1974 στο Στάνφορντσάιρ της Αγγλίας. Οι ιδιότητες του είναι ηθοποιός, συνθέτης, τραγουδιστής και μουσικός. Είναι επίσης μέλος του γκρουπ «Take That» και από εκεί άρχισε την καριέρα του. Το 1995 έφυγε από το σχήμα του γκρουπ κάνοντας σόλο καριέρα. Στις 15 Ιουλίου 2010, ωστόσο, ανακοίνωσε πως αναλαμβάνει ξανά τη θέση του στο συγκρότημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα