Σενάρια για Μπουζάλιο

Σύμφωνα με ισραηλινά δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μαόρ Μπουζάλιο ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σταντάρ Λιέγης.
Ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό για τον δεξιό μεσοεπιθετικό της Σταντάρ Λιέγης, Μαόρ Μπουζάλιο, αποκαλύπτουν ισραηλινά δημοσιεύματα. Παρότι οι «πράσινοι» βρίσκονται πολύ κοντά στο κλείσιμο της μεταγραφής του Έρικ Φάλκενμπεργκ για τη μεσαία του γραμμή, ωστόσο αναφέρεται πως άνθρωπος του Τριφυλλιού προσέγγισε τους εκπροσώπους
του ισραηλινού παίχτη για να μάθει τις απαιτήσεις του.

Μάλιστα, οι Ισραηλινοί σημειώνουν πως το κασέ του 25χρονου Μπουζάλιο είναι μέσα στις οικονομικές δυνατότητες των «πράσινων», καθώς δεν αξιώνει περισσότερα από 180.000 ευρώ ετησίως.

Ο ισραηλινός επιθετικός χαφ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μακάμπι Χάιφα και μετά από ένα μικρό πέρασμα από τη Χαποέλ Μπνέι Σαχίν, ήρθε η μετακίνηση στη Μακάμπι Τελ Αβίβ έναντι 1,7 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2008.

Στην ομάδα «του λαού», ο Μπουζάλιο είχε 81 συμμετοχές και 18 γκολ ως το 2011, εξαργυρώνοντας τις καλές του εμφανίσεις με μεταγραφή στη Σταντάρ Λιέγης, η οποία ξόδεψε 1 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Στη βελγική ομάδα o Ισραηλινός δεν κατάφερε να καθιερωθεί, με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος φέτος το καλοκαίρι που έληγε το συμβόλαιό του.

Δεδομένου ότι στον άξονα αναμένεται να αποκτηθεί ο Έρικ Φάλκενμπεργκ και στα άκρα το Τριφύλλι θα βασιστεί στον Εμίρ Μπαϊράμι, μέλλει να δούμε αν ευσταθούν τα σενάρια από το Ισραήλ και αν ο Μπουζάλιο προορίζεται για εναλλακτική λύση.
Keywords
Τυχαία Θέματα