Την έφαγαν τα... λιοντάρια

15:11 27/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ 21η αγωνιστική

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ: 5-1
ΓΗΠΕΔΟ: Καμπ Νου
Με τον Μέσι να οργιάζει η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 5-1 την Οσασούνα. Ο Αργεντίνος ξεκίνησε το σόου στο 12ο λεπτό με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με τον Ραούλ Λόε στο 24'. Τέσσερα λεπτά μετά οι Καταλανοί κέρδισαν πέναλτι με τον Αρίμπας να αποβάλλεται. Ο Μέσι το μετέτρεψε

σε γκολ κάνοντας το 2-1. Ακολούθησε το γκολ του Πέδρο στο 41' και στη συνέχεια ο Αργεντίνος (που είχε δοκάρι στο 38') χτύπησε στο 56' και στο 58'. Έτσι έφτασε συνολικά τα 202 γκολ στη Λίγκα ενώ έχει σκοράρει για έντεκα συνεχόμενες αγωνιστικές. Στο 80' ο Μέσι έβγαλε προ κενής εστία τον Σάντσες που κατάφερε να μην σκοράρει.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Άλβεςμ Πουγιόλ, Μασεράνο, Αντριάνο, Μπούσκετς (74'Σονγκ), Τσάβι (65'Φάμπρεγας), Τιάγκο, Πέδρο (61'Αλέξις), Βίγια, Μέσι.
ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Αντρές Φερνάντεθ, Μπερτράν, Αρίμπας, Φλάνιο (68'Ρουμπέν), Νάνο, Λόλο, Λόε, Όιερ, Θεχούδο (46'Μασούντ), Ντε λας Κουέβας (46'Πουνιάλ), Γιορέντε.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΧΕΤΑΦΕ: 4-0

ΓΗΠΕΔΟ: Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Με εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος η Ρεάλ σκόρπισε με 4-0 τη Χετάφε.

Μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος που δημιούργησε δυσαρέσκεια στο κοινό του Μπερναμπέου η ομάδα του Μουρίνιο πήρε μπρος. Στο 53' άνοιξε το σκορ με τον Ράμος και εννέα λεπτά μετά ο Ρονάλντο από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-0. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ήρθε και το τρίτο γκολ στο 65' με θύτη και πάλι τον Ρονάλντο. Στο 71΄ ο Λόπο ανέτρεψε τον Μόντριτς μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων και ο Ρονάλντο ευστόχησε από τα έντεκα βήματα, κάνοντας το 4-0 για τη Ρεάλ.

ΡΕΑΛ Μ.: Αντάν, Ράμος, Κεντίρα (45΄Αλμπιόλ), Καρβάλιο, Κοεντράο, Εσιέν, Μόντριτς, Εζίλ (69' Καγιεχόν), Ντι Μαρία, Ρονάλντο (73' Μπενζεμά) και Ιγκουαΐν.

ΧΕΤΑΦΕ: Μογιά, Βαλέρα, Λόπο, Αλέξις, Μ. Τόρες, Τσ. Τόρες (69' Μίτσελ), Μπόρχα, Σαραμπία (67' Ούγκο), Ντ. Κάστρο, Γκαβιλάν και Κολούνγκα (76' Άλβαρο).

ΜΑΓΙΟΡΚΑ-ΜΑΛΑΓΑ: 2-3

ΓΗΠΕΔΟ: Ιμπεροστάτ Εστάντι

Μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι η Μάλαγα έφυγε με διπλό από τις Βαλεαρίδες επικρατώντας 3-2 της Μαγιόρκα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν εκπληκτικά στο ματς και άνοιξαν το σκορ στο 10ο λεπτό με τον Σαβιόλα. Μόλις έξι λεπτά μετά ο Ίσκο έκανε το 0-2. Η Μαγιόρκα μείωσε στο 27' με τον Βικτορ όμως ο Μονρεάλ στο 62' έδωσε και πάλι προβάδισμα δύο γκολ στη Μάλαγα. Εννέα λεπτά μετά ο Ντος Σάντος έβαλε και πάλι στο ματς τους "μαγιορκίστας" μειώνοντας σε 2-3. Στο 72' η Μάλαγα έμεινε με δέκα καθώς αποβλήθηκε ο Ντεμικέλις. Με παίκτη παραπάνω οι "νησιώτες" πίεσαν χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Καλαταγιούντ, Μπιγκάρ, Νούνες, Χερομέλ, Ν'Σούε, Πίνα, Ντος Σάντος, Χάβι Μάρκεζ, Περέιρα (62'Άλφαρο), Χέμεντ, Βίκτορ,

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγέρο, Ουέλινγκτον, Λουγκάνο, Ντεμικέλις, Μονρεάλ, Τουλαλάν, Σάντεθ, Ίσκο, Πορτίγιο (89'Ιτούρα), Σαβιόλα (68'Ελισέου), Σάντα Κρους.

ΑΤΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 3-0

ΓΗΠΕΔΟ: Σαν Μαμές

Η Ατλέτικο κατέρρευσε στο "Σαν Μαμές" και γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από τους Βάσκους της Μπιλμπάο.Ο Σαν Χοσέ άνοιξε το σκορ στο 50' και στο 77' ήρθε το 2-0 με τον Σουσαέτα. Επτά λεπτά μετά ο Ντε Μάρκος σφράγισε τη νίκη της Ατλέτικ

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Εκίθα (62'Γκουρπέγκι), Λαπόρτε, Αουρτενέτσε, Ντε Μάρκος, Σαν Χοσέ, Ερέρα (82'Ίτουράσπε), Σουσαέτα, Αντουρίθ, Μουνιαΐν (86'Ιμπάι Γκόμεθ).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Κουρτουά, Χουανφράν, Κάτα Ντίας, Γκοδίν, Φιλίπε Λουίς, Τιάγκο, Εμρέ (64'Αντριάν), Ραούλ Γκαρθία, Αρντά (82'Μάριο Σουάρεθ), Ροντρίγκεθ (73'Κόκε), Ντιέγκο Κόστα.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝO-ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ: 3-0

ΓΗΠΕΔΟ: Τερέσα Ριβέρο

Όνειρα Ευρώπης κάνει η Ράγιο που επικράτησε με 3-0 της Μπέτις με έναν παλιό γνωστό τον Αντρίγια Ντελίμπασιτς να σκοράρει. Η Ράγιο κέρδισε πέναλτι μόλις στο 3ο λεπτό όταν ο Αντριάν ανέτρεψε στον Ντελίμπασιτς. Ο Πίτι το εκτέλεσε και άνοιξε το σκορ. Στο 21' η ομάδα του Βαγέκας είχε δοκάρι με τον Τρασόρας. Η Ράγιο σφράγισε τη νίκη της στο 65' όταν μετά από ωραίο συνδυασμό ο Ντελίμπασιτς με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 82' ο Χοσέ Κάρλος διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΡΑΓΙΟ Β.: Ρουμπέν, Τίτο, Αμάτ, Γκάλβεθ, Κασάδο, Χάβι Φουέγο, Τρασόρας, Πίτι (84'Αντριάν Γκονσάλεθ), Τσόρι Ντομίνγκεζ, Μπανγκουρά (59'Χοσέ Κάρλος), Ντελίμπασιτς (78'Βάσκεθ).

Ρ.ΜΠΕΤΙΣ: Αντριάν, Τσίκα, Νάτσο Περκίς, Αμάγια, Κάνιας, Μπενιάτ (58'Νόνο), Σάλβα Σεβίγια (79'Βαντίγια), Κάμπελ (68'Μόλινς), Ρουμπέν Κάστρο, Χόρχε Μολίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα