Ο Στρος Καν, οι πόρνες και το βιάγκρα

10:47 23/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ντομινίκ Αλντερβεϊρέλ, γνωστός και ως ο... αλμυρός Dodo είναι ιδιοκτήτης οίκου ανοχής και έβγαλε τα άπλυτα του Ντομινίκ Στρος Καν στην φόρα.

Όπως ισχυρίζεται, στην ισπανική έκδοση του "Vanity Fair", ο ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής, ο πρώην επικεφαλής του Δ.Ν.Τ. έκανε σεξ με κοπέλα επί 30 λεπτά, με την βοήθεια βιάγκρα, και την ίδια ώρα πέντε άντρες έβλεπαν τον Στρος Καν επί τω έργω και αυνανίζονταν!

Το περιστατικό, σύμφωνα με τον Dodo έγινε στο υπόγειο του εστιατορίου "L' Aventure" τον Μάρτιο του 2009. όπως δήλωσε η σύζυγος του ιδιοκτήτη: "Το πάρτι κράτησε μιάμιση ώρα. Η ερωτική πράξη του Στρος Καν με το κορίτσι διήρκεσαν 30 λεπτά. Μου είπε (το κορίτσι) ότι είχε πάρει Βιάγκρα και είχε μικρό πέος. Αλλά ήταν καλά γιατί ο ιδιοκτήτες του εστιατορίου Νταβίντ Ροκέ την είχε πληρώσει 500ευρώ. Έχω στο μυαλό μου την εικόνα του Ντομινίκ Στρος Καν, να φορά μόνο ένα άσπρο πουκάμισο. Είχε κατεβάσει το παντελόνι του και έκανε σεξ με το κορίτσι τέσσερις συνεχόμενες φορές".
Η Μπεατρίς δεν παρέλειψε να πει ότι ο Στρος Καν την πολιόρκησε: "Σηκώθηκα να πάω στην τουαλέτα. Με ακολούθησε στο διάδρομο, άρπαξε από το λαιμό και μου είπε: εσύ είσαι που θέλω".

Ο 63χρονος Αλντερβεϊρέλ έχει κατηγορηθεί πως είναι ο άνθρωπος που έστελνε πόρνες στον Στρος Καν και μάλιστα έβαλε μια στο... αεροπλάνο για να του τη στείλει την Ουάσινγκτον, ενώ φέρεται να οργάνωνε όργια για τον Στρος Καν σε όλο τον κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα