Ο Καρντόσο την οδήγησε στον τελικό

00:06 3/5/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ - Επαναληπτικός

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: 3-1 (0-1)

ΓΗΠΕΔΟ: Ντα Λουζ

Εκπληκτικό ματς έγινε στη Λισσαβόνα όπου η Μπενφίκα επικράτησε τελικά 3-1 της Φενέρ και πήρε τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό.

Η Μπενφίκα πίεσε από τα πρώτα λεπτά και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 9ο λεπτό με πλασέ του Γκαϊτάν. Η Φενέρ κέρδισε, στο 22', πέναλτι σε μια φάση που ξεκίνησε από καθαρό οφσάιντ. Ο Κάουτ το

εκτέλεσε και ισοφάρισε. Όμως η Μπενφίκα της Μπενφίκα ήρθε άμεσα καθώς στο 35' ο Καρντόσο με ωραία κίνηση και πλάσε έκανε το 2-1. Μόλις στο 50' στο δεύτερο μέρος ο Παραγουανός είχε καλή ευκαιρία με σουτ. Δέκα λεπτά μετά ο Γκιοκχάν δέχθηκε κλοτσιά στο κεφάλι και αποχώρησε με φορείο. Η Μπενφίκα πίεζε και στο 67' ο Καρντόσο με πλασέ στην κίνηση της έδωσε σκορ πρόκρισης. Ο Στοχ δοκίμασε το πόδια του στο 80' με τον Αρτούρ να διώχνει. Η Φενέρ συνέχισε την πίεση και στο 90' είχε καλή ευκαιρία με τον Κορκμάζ.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Λουιζάο, Περέιρα, Γκαράι, Αλμέιδα, Γκαϊτάν (93'Μιράντα), Μάτιτς, Πέρες, Σάλβιο, Καρντόσο (85'Ουρέτα), Λίμα

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Βολκάν, Εγκεμεν, Γιόμπο (75'Στοχ), Γκιοκχάν (60'Μπεκχίρ), Τζίγκλερ, Κρίστιαν, Σελτσούκ (43'Τοπούζ), Σαλίχ, Κανέρ, Σο, Κάουτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα