«Ο Θεός θα κρίνει τον Καβάνι»

11:06 30/4/2013 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγο καιρό, το φως της δημοσιότητας είδαν φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζεται ο Έντισον Καβάνι μαζί με την Μαρία Ροσάρια Βεντρόνε, φωτογραφίες που έκαναν έξαλλη την σύζυγο του Ουρουγουανού επιθετικού η οποία ισχυρίστηκε πως ο Καβάνι πρόδωσε τον Θεό και την οικογένεια του.

Σε δηλώσεις της στο εβδομαδιαίο περιοδικό Chi, η Μαρία Σολεδάδ τόνισε: "Εγώ τον αγαπώ, ακόμα και αν έχει τελειώσει η σχέση μου με τον Έντισον θέλω να μου το πει κατά πρόσωπο. Σύντομα θα βρεθώ

ξανά στην Ιταλία και θα τα πούμε απευθείας".
Για το τρίτο πρόσωπο, η σύζυγος του Καβάνι δήλωσε: "Δεν την γνωρίζω, δεν ξέρω τίποτα για αυτή. Το σίγουρο είναι πως πριν βάλω στο σπίτι τον γονιών μου έναν παντρεμένο που απέκτησε πριν έξι μήνες δεύτερο γιο, θα το είχα σκεφτεί δυο φορές. Όπως όμως έκανε λάθος εκείνη, έκανε λάθος και ο άντρας μου. Ο Θεός θα τον κρίνει. Ο Έντισον πρόδωσε τον Θεό, μαζί με την οικογένεια και τα παιδιά του".
Η σύζυγος του Καβάνι έκανε αναφορά και στον γιο της, τον Μπαουτίστα: "Κάθε μέρα με ρωτάει για τον πατέρα του. Πότε επιστρέφει, πότε θα πάμε να τον βρούμε. Είναι δύσκολο να πρέπει να κρύβω τα δάκρυα μου και να του απαντάω".

Στην φωτογραφία που ακολουθεί δείτε την γυναίκα που έβαλε... φωτιά στο σπίτι του άσου της Νάπολι.

Keywords
Τυχαία Θέματα