Ο Τίγρης είναι εδώ, η ΑΕΚ είναι εδώ

09:35 12/6/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Με μοναδικό θέμα στην πρώτη της σελίδα τη δήλωση που σημαίνει και την επίσημη επιστροφή του στην ΑΕΚ, η εφημερίδα γράφει αποκλειστικά για τον Δημήτρη Μελισσανίδη. "ΑΕΚΑΡΑ ΞΑΝΑ!", τονίζει η ΩΡΑ και φιλοξενεί όλη τη δήλωση του Τίγρη.

SPORTDAY

H AEK είναι πρώτο θέμα στην SPORTDAY σήμερα και με τη λέξη "απογείωση" γράφει για τον Μελισσανίδη και τον γυρισμό του: "Ο Δημήτρης Μελισσανίδης γύρισε για να μείνει και ανεβάζει τον πήχη... στην κορυφή. "Παρών στο νέο ξεκίνημα με στόχο τη μεγάλη και γρήγορη επιστροφή", δήλωσε ο Τίγρης, διατυπώνοντας ανοικτά και επίσημα το μπάσιμό του στην Ένωση. Αποφασισμένος, ξεκάθαρος, δυναμικός, ενωτικός, απόλυτος", τονίζει η εφημερίδα.

LIVE SPORT

Kαι στη LIVE SPORT είναι πρώτο θέμα η επιστροφή Μελισσανίδη: "Στις πλάτες του Τίγρη", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: "Ο λαός της ΑΕΚ ανασταίνει την ομάδα με μπροστάρη τον Μελισσανίδη, που δήλωσε και επισήμως "παρών". Το αφεντικό της Ένωσης ζήτησε συστράτευση και έστειλε ξεκάθαρα μηνύματα προς όλους. Ενθουσιασμός στους Ενωσίτες για αναγέννηση με την εγγύηση Μελισσανίδη".

GOAL

"Παρών για τη μεγάλη ΑΕΚ", είπε ο Μελισσανίδης και η εφημερίδα γράφει σχετικά: "Πειστική για όλα τα ζητήματα και με τάσεις αυτοκριτικής η πρώτη δημόσια τοποθέτηση του Δημήτρη Μελισσανίδη. Βγήκε μπροστά με μία αποφασιστική δήλωση: ενότητα, συσπείρωση και γήπεδο οι τρεις άξονες "για την ΑΕΚ που απαιτεί και δεν παρακαλά". Τα τρία επόμενα βήματα: Εκχώρηση γηπέδου και ποδοσφαιρικού τμήματα από την Ερασιτεχνική. Δημιουργία εταιρείας για την κατασκευή του γηπέδου. Στελέχωση και με άλλες ιστορικές προσωπικότητες".

Keywords
Τυχαία Θέματα