Ο Τσιώλης αποκάλυψε πρόταση της ΑΕΚ

15:35 1/11/2011 - Πηγή: AEK365

Στην τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε ο Σταύρος Αδαμίδης, εξηγούσε ότι από το καλοκαίρι, σαν διοίκηση, είχαν αποφασίσει να προχωρήσουν με τον Μανόλο Χιμένεθ, καθώς στο πρόσωπο του Ισπανού θεωρούσαν ότι η ομάδα θα παρουσιαζόταν ανταγωνιστική στο φετινό πρωτάθλημα. Μάλιστα, η συμφωνία των δύο πλευρών, είχε επιτευχθεί (και ανακοινωθεί) αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ. Ωστόσο, σημερινή δήλωση του Σάκη Τσιώλη, δίνει μία άλλη διάσταση στο συγκεκριμένο

θέμα και μία εντελώς διαφορετική... αλήθεια, από αυτή που αποκάλυψε ο Σταύρος Αδαμίδης, προ ημερών στο συνδρομητικό κανάλι.

Ο πρώην προπονητής του Άρη, μιλώντας στον «Sentra 103,3», ρωτήθηκε για το πόσο προχωρημένες επαφές είχε με την ΑΕΚ και πότε υπήρξαν αυτές, για να απαντήσει: «Αρκετά κοντά είχε πλησιάσει η ΑΕΚ. Περίμεναν την απόφαση μου. Είχα μιλήσει με την ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι, μετά το τέλος της σεζόν. Είχα δώσει το λόγο μου στους ανθρώπους και τον κόσμο του Άρη. Τους είχα πει ότι είμαι μαζί σας. Δεν το μετάνιωσα, εισέπραξα εκτίμηση από όλους. Δεν μπόρεσα να κάνω αυτό που ονειρευόμουν και ήθελα να προσφέρω στην ομάδα».

Από κει και πέρα, μίλησε και για την θητεία του στον Άρη

Για το συναινετικό διαζύγιο με τον Άρη: «Πρώτα από όλα μετά από τόσα χρόνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και αυτά που ζω στην Ελλάδα, βλέπω ρεαλιστικά τα πράγματα. Χτες κοιμήθηκα πάρα πολύ καλά, κάνοντας καθημερινά τον απολογισμό στην ομάδα που ήμουν. Εγώ και οι συνεργάτες μου κάναμε το πλάνο μας και τον προγραμματισμό μας, με στεναχωρεί το γεγονός που δεν τα καταφέραμε. Στο ποδόσφαιρο δεν γίνονται τα πράγματα όπως τα σχεδιάζεις στη θεωρία, η πράξη μετράει. Ευχαριστώ τους διοικούντες που μου έδωσαν την ευκαιρία να ηγηθώ αυτής της μεγάλης ομάδας που λέγεται Άρης, έστω και αυτούς τους 7 μήνες. Έπρεπε να παρθεί αυτή η απόφαση και ίσως αυτό να είναι η έναρξη για να βγει η ομάδα από την κρίση».

Για το αν του έχει μείνει πίκρα από τους ανθρώπους του Άρη ή τους οπαδούς της ομάδας: «Ακόμα και σήμερα κυκλοφορώντας στη Θεσσαλονίκη συγκινούμαι που έρχονται άνθρωποι και μου λένε τα καλύτερα. Δεν έχω πίκρα για τους ανθρώπους, ίσα ίσα. Εγώ ήμουν αυτός που έκανε το πρώτο βήμα, για να αλλάξει ο Άρης κατάσταση. Έχω εισπράξει αγάπη και εκτίμηση. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να δώσουμε στον κόσμο και στους ανθρώπους του αυτά που έπρεπε. Τα τέσσερα ισόπαλα αποτελέσματα που είχαμε θα μπορούσαμε να γυρίσουν υπέρ μας, όπως στον αγώνα με τον Εργοτέλη. Τα δοκάρια με την ΑΕΚ, αλλά και με τα Γιάννενα. Έπαιξαν επίσης ρόλο και δύο αποφάσεις διαιτητών, όταν ήταν ισόπαλα δύο αποτελέσματα αγώνων (σ.σ. Με ΠΑΟΚ και Γιάννενα), για δύο πέναλτι που θα μπορούσαν να είχαν αλλάξει τα δεδομένα. Σε πρώτη φάση η ρέντα δεν ήταν με εμάς αυτή την περίοδο».

Για το ότι τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα σχεδίαζαν στην αρχή: «Θα χρειαστούμε μέρες για να δούμε τι δεν πήγε καλά. Πλην του Παναθηναϊκού, δύο αγωνιστικές τώρα, δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν ομάδες που παίζ

Keywords
Τυχαία Θέματα