Ο Τζόλος, ο ηγέτης τους…

16:24 7/3/2012 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

Mέρος από το ταλέντο του (ως σκόρερ) και μόνο έδειξε στον αγώνα με τον Πανερυθραϊκό ο Βαγγέλης Τζόλος. Ο Πρεβεζιάνος γκαρντ της ΑΕΚ έχει πολύ δρόμο μπροστά του, το μέλλον είναι δικό του, όπως έχουν εξομολογηθεί οι προπονητές του, αλλά έχει ενδιαφέρον να καταγραφεί η άποψη πρώην συμπαικτών του (που θεωρητικά θα έπρεπε να ζηλοφθονούν) στα Τμήματα Υποδομής της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, στα οποία είχε διακριθεί. Γι' αυτό και θεωρούμε σημαντική

την «κατάθεσή» τους, έτσι όπως δημοσιεύτηκε στη σημερινή «ΩΡΑ των σπορ».

Τι είπε ο Ιάσων-Φίλιππος Βαντής από το Ανόβερο όπου «κατοικοεδρεύει» πια: «Ο Βαγγέλης είναι πάνω απ' όλα φίλος. Διαθέτει σπάνιο χαρακτήρα και αρχές που κρατά σταθερά στη ζωή. Καθοριστικό γεγονός ότι προέρχεται από μία εξαιρετική οικογένεια. Υπήρξε συμπαίκτης μου για τρία χρόνια. Τον διακρίνει η αλτικότητα, ο τσαμπουκάς και φυσικά το σταθερό σουτ. Στις δικές μας ομάδες ήταν ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης. Όλο το μέλλον είναι μπροστά του. Του εύχομαι να μην αλλάξει ποτέ χαρακτήρα και να είναι υγιής»

Τι είπε ο Λευτέρης Ηλιάδης: «Με τον Βαγγέλη ήμασταν πολλά χρόνια συμπαίκτες από τις ακαδημίες μέχρι το εφηβικό. Το ταλέντο του ξεχείλιζε από τις μικρές ηλικίες. Δούλεψε σκληρά στις προπονήσεις. Ήταν πάντα προσγειωμένος. Με το κεφάλι χαμηλά κατάφερε να πετύχει τους στόχους του. Είναι σημαντικό, ότι σε μία δύσκολη περίοδο για την ΑΕΚ, και ενώ κάποιοι άλλοι παίκτες αποχώρησαν με ευκολία, ο Βαγγέλης δεν σκέφτηκε ποτέ την φυγή του. Το μέλλον του ανήκει. Του εύχομαι να είναι υγιής και να συνεχίζει να δουλεύει, ώστε να γίνει καλύτερος. Για τον εαυτό του και την ΑΕΚ».

Τι είπε ο Ερρίκος Κούτρης: «Ο Βαγγέλης είναι ένας εξαιρετικός φίλος-παίκτης. Είχα τη χαρά και την τιμή να συνεργαστώ μαζί του για ένα χρόνο. Είναι ένα «διαμάντι ακατέργαστο». Στην ομάδα των Εφήβων όταν η μπάλα έκαιγε ήταν παρών. Αυτό που κυρίως τον διακρίνει είναι το σωστό μπασκετικό αγωνιστικό θράσος. Παρακολουθώ με μεγάλη μου χαρά την πρόοδο του στην ομάδα των Ανδρών της ΑΕΚ και χαίρομαι. Σε λίγα χρόνια από τώρα από τώρα θα μιλάμε για έναν σπουδαίο παίκτη».

Keywords
Τυχαία Θέματα