Ο βαθύπλουτος Μπράνσον έχασε το στοίχημα και ντύθηκε αεροσυνοδός! (ΦΩΤΟ)

21:32 13/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο δισεκατομμυριούχος Ρίτσαρντ Μπράνσον, ιδιοκτήτης της Virgin είναι ένας σωστός κύριος και πάντα συνεπής στις υποχρεώσεις του, έστω κι αν αργεί δυο χρόνια!

Ο Μπράνσον το 2010 είχε βάλει στοίχημα με τον ανταγωνιστή του τόσο στους αιθέρες όσο και στις αγωνιστικές πίστες αυτοκινήτων, Τόνι Φερνάντεζ κατά τη διάρκεια του Grand Prix, πως όποια ομάδα έχανε στον αγώνα, ο ηττημένος θα ντυνόταν αεροσυνοδός με τα χρώματα της αντίπαλης αεροπορικής εταιρείας και θα σέρβιρε τους επιβάτες κατά τη διάρκεια της πτήσης από το Περθ της Αυστραλίας στην Κουάλα Λουμπούρ.

Ο Μπράνσον έχασε το στοίχημα και έτσι, έστω και δυο χρόνια μετά, ξύρισε τα πόδια του, έβαλε διχτυωτό καλσόν, ψεύτικες βλεφαρίδες, κόκκινο κραγιόν και την κατακόκκινη στολή των αεροσυνοδών της AirAsia και όχι μόνο σέρβιρε τους επιβάτες αλλά καθάρισε και τις τουαλέτες κατά τη διάρκεια της ειδικής πτήσης.

Ωστόσο, αρνήθηκε να ξυρίσει είναι το περίφημο μούσι του.

«Είχαμε και οι δύο ομάδες στο Grand Prix και ήμουν απολύτως βέβαιος ότι θα κερδίσω. Ωστόσο, κάτι πήγε στραβά. Φυσικά, οι οδηγοί που έτρεξαν τότε δεν είναι πια μαζί μας», ανέφερε αστειευόμενος ο Μπράνσον πριν ανεβεί στο αεροπλάνο.

«Και, τέλος πάντων, κατάφερα να κανονίσω να σπάσω το πόδι μου, και να ερωτευτεί το πριγκιπικό ζεύγος και να παντρευτούν. Μετά έκαψα το σπίτι μου στο νησί Νέκερ. Έφτασα στα άκρα για να αποφύγω να είμαι εδώ σήμερα, αλλά τελικά δεν τα κατάφερα», συμπλήρωσε αναφερόμενος στα πολυτάραχα δυο τελευταία χρόνια της ζωής του.

Keywords
Τυχαία Θέματα