Ο Βενγκέρ διαψεύδει τον Πέρεθ

15:34 15/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ είχε υποστηρίξει πως η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να πουλήσει τον Μεσούτ Οζίλ λόγω του άστατου χαρακτήρα του Γερμανού μέσου αλλά ο Αρσέν Βενγκέρ έρχεται να υποστηρίξει πως η συμφωνία για τον Οζίλ είχε άμεση σχέση με την μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Άρσεναλ τόνισε: "Ο χρόνος που έκλεισε η συμφωνία είναι άμεσα συνυφασμένος με την μεταγραφή του Μπέιλ, καθώς και με τις άλλες συμφωνίες που έκανε η Ρεάλ υπογράφοντας τους Ιγιαραμέντι και Ίσκο. Όταν εγώ μίλησα πρώτη φορά με εκείνους, η κατάσταση

ήταν ακόμα μετέωρη. Χρειάζονταν χρόνο ώστε να γνωρίσει ο Αντσελότι καλύτερα την ομάδα του και να πάρει μια απόφαση. Επομένως, όλες αυτές οι παράμετροι εξηγούν γιατί η μεταγραφή του Οζίλ άργησε τόσο πολύ".
Στην συνέχεια ο Βενγκέρ πρόσθεσε: "Είχαμε μεγάλο πλεονέκτημα και αυτό γιατί είχα μιλήσει με τον Μεσούτ παλιότερα, όταν είχε πρωτοπάει στην Ρεάλ πριν από τρία χρόνια. Μίλησα τότε μαζί του και προτίμησε να πάει εκεί. Του ευχήθηκα καλή τύχη, αλλά η πρώτη επαφή είχε πραγματοποιηθεί. Ήξερε ότι τον ήθελα και δεν ήταν η πρώτη φορά που προσπαθούσα να αποσπάσω την υπογραφή του".

Keywords
Τυχαία Θέματα