Ο βοηθός του Κόντε απειλείται με 3 χρόνια φυλακή

14:58 15/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ποινή φυλάκισης τριών ετών και τεσσάρων μηνών για ανθρωποκτονία από αμέλεια πρότεινε για τον Μάσιμο Καρέρα ο εισαγγελέας στην δίκη που διεξάγεται τις τελευταίες μέρες και στην οποία ο βοηθός του Αντόνιο Κόντε στην Γιουβέντους κατηγορείται για τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την Πρωτοχρονιά του 2011.
Εκείνο το βράδυ, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν και ανατράπηκαν καθώς ταξίδευαν με κανονική ταχύτητα. Πάνω στο ένα έπεσε ένα τρίτο αμάξι, ο οδηγός του οποίου δεν πρόλαβε να φρενάρει.

Από τα συντρίμμια των τριών αυτοκινήτων άρχισαν να βγαίνουν οι επιβαίνοντες, οι οποίοι δεν έφεραν σοβαρά τραύματα, αλλά ήταν σοκαρισμένοι. Εκείνη τη στιγμή έφτανε στο σημείο της σύγκρουσης με μεγάλη ταχύτητα, αλλά κάτω από το επιτρεπόμενο όριο, το αυτοκίνητο πολυτελείας που οδηγούσε ο πρώην αμυντικός της Γιουβέντους Μάσιμο Καρέρα. Ο Καρέρα δεν είδε τα τρακαρισμένα αυτοκίνητα μέσα στο σκοτάδι και έπεσε με δύναμη πάνω σε ένα από αυτά, προκαλώντας τον ακαριαίο θάνατο δύο 23χρονων φοιτητριών και τον σοβαρό τραυματισμό μίας τρίτης.
Έτσι ο Καρέρα βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του και η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται τις επόμενες μέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα