Ο ξεπεσμός του Τζόνσον

18:40 15/1/2013 - Πηγή: AEK365

Αναμενόταν να αποτελέσει βασικό στέλεχος της Εθνικής Αγγλίας και τον ηγέτη της Σίτι, ο οποίος θα προερχόταν από τα «σπλάχνα» της. Οι τραυματισμοί και το αλκοόλ τον έκαναν να «σπάσει». Κρίθηκε ότι δεν έχει τον χαρακτήρα για να παίξει σε υψηλό επίπεδο και μετά τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε, βγήκε προς τα έξω ότι η Σίτι τον διώχνει, αφού σε ηλικία 24 ετών η εικόνα του μόνο ποδοσφαιριστή δεν θυμίζει.
Ο Τζόνσον αποκτήθηκε από τις ακαδημίες της Έβερτον το 2004 και σε δύο χρόνια είχε κάνει το βήμα για την πρώτη ομάδα. Θεωρήθηκε ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που βγαίνει από

το σύστημα υποδομών της Σίτι. Στην πρώτη του χρονιά, το 2006-07, o ταλαντούχος μέσος έπαιξε 10 φορές υπό τις οδηγίες του Στιούαρτ Πιρς και την επόμενη χρονιά, πετυχαίνοντας δύο τρομερά γκολ με την Άστον Βίλα και την Ντέρμπι Κάουντι, τράβηξε τα βλέματα.

Σταδιακά έδειχνε να εξελίσσεται σε έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, ήταν διεθνής με τις μικρές ομάδες της Αγγλίας και ακουγόταν ότι σύντομα θα φορούσε και το εθνόσημο με την πρώτη ομάδα. Ωστόσο ένας τραυματισμός στους κοιλιακούς και η διπλή επέμβαση που ακολούθησε τον άφησαν εκτός για τρεις μήνες, κρατώντας τον πίσω.

Keywords
Τυχαία Θέματα