Ο «υποβιβασμός», το γερό χαστούκι και τα λόγια

09:30 30/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Η εφημερίδα γράφει για το χθεσινό κάζο της ΑΕΚ: "Δεν υπάρχουν λόγια... 4.000 ΑΕΚτζήδες πήγαν με ενθουσιασμό, στήριξαν πέρα από τα όρια της λογικής και πήραν σαν ανταμοιβή άλλη μία ξεφτίλα. Φαντάσματα προπονητής και παίκτες. Ποδοσφαιριστές, ο ένας χειρότερος από τον άλλο, χωρίς ίχνος αγωνιστικότητας. Ανήμπορος να αντιδράσει χθες ο Δέλλας, έκανε σοβαρά λάθη. Φυσική κατάληξη του λάθους τρόπου με τον οποίο φτιάχτηκε και δουλεύτηκε αυτή η ομάδα, το χθεσινό δράμα

στην Θεσσαλονίκη και ο αποκλεισμός στην παράταση από τον... Αγροτικό Αστέρα".

SPORTDAY

"Μπακ και κάτω!", γράφει για την ΑΕΚ η SD προσθέτοντας: "Τα παλικάρια του Διλμπέρη πέταξαν... για πλάκα από το Κύπελλο, την ανυπόφορη ομάδα του Δέλλα. "Συγγνώμη εμείς φταίμε", δήλωσαν Γεωργέας και Τσιρίλο".


LIVE SPORT

Για "γερό χαστούκι του Αγροτικού Αστ. στην ΑΕΚ", κάνει λόγο με τη σειρά της η LS τονίζοντας: "Τα έχωσε στους παίκτες ο Δέλλας. "Δεν έκαναν τίποτα, αισθάνομαι ντροπή. Όποιος θέλει να μείνει, πρέπει να καταλάβει ποια φανέλα φοράει".


GOAL

Το Goal με τη σειρά του θέτει το ερώτημα: "Πόσες φορές θα τη ρίξετε ακόμα; Το 2013, το πιο εφιαλτικό έτος στην 90χρονη ιστορία της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε με έναν ακόμα "υποβιβασμό". Η επόμενη μέρα στα χέρια του Μελισσανίδη. Δεν παίρνει άμεσα αποφάσεις, αλλά προετοιμάζει το έδαφος για τις αλλαγές".

Keywords
Τυχαία Θέματα