Οι 21 σκόρερ του 2011(VIDEO)

14:01 31/12/2011 - Πηγή: AEK365

Το 2011 μας... αποχαιρετά σε λίγες ώρες. Μία χρονιά που άφησε πολλά καλά και πολλά άσχημα για την αγαπημένη μας ΑΕΚ. Επιστροφή στους τίτλους, αλλά και «βαριές» ήττες που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε. Υπάρχουν όμως και στιγμές που θέλουμε να θυμόμαστε. Για την ακρίβεια, κάποιες από αυτές, δεν θέλουμε να τις ξεχάσουμε και τις φέρνουμε συνέχεια στο μυαλό μας για να παίρνουμε ελπίδα για το μέλλον. Το γκολ του Μίτσελ με τον Παναθηναϊκό, το τέρμα του Λυμπερόπουλου που έδωσε προβάδισμα

στον τελικό του Κυπέλλου, η γκολάρα του Λεονάρντο στις Βρυξέλλες. Η κούρσα και το άψογο τελείωμα του Κλωναρίδη στο Γκράτς, αλλά και το γυριστό του Βάργκας στην Ξάνθη, είναι μερικές από αυτές. Φάσεις που μας σήκωσαν όλους από το κάθισμα (είτε του γηπέδου, είτε του σπιτιού μας) για να πανηγυρίσουμε.

Το aek365.gr σας παρουσιάζει βίντεο με τα γκολ της ΑΕΚ σε όλο το 2011 και σας αναλύει τους σκόρερ της χρονιάς. Εκεί όπου στην κορυφή βρίσκεται ο μεγάλος Νίκος Λυμπερόπουλος, αλλά και ο «τελειωμένος» Λεονάρντο, ενώ ακολουθούν οι Αργεντινοί, Σκόκο και Μπλάνκο, αλλά και ο Μπέλεκ, που παρά το κακό ξεκίνημα στη χρονιά, δείχνει πως... ανεβαίνει.

Αναλυτικά η λίστα με τους σκόρερ και τα τέρματα που έχουν πετύχει

Λυμπερόπουλος 11
Λεονάρντο 11
Μπέλεκ 6
Σκόκο 6
Μπλάνκο 4
Λαγός 3
Κάρλος 3
Μανωλάς 3
Ντιοπ 3
Σιαλμάς 2
Μπερνς 2
Κλωναρίδης 2
Γκούντγιονσεν
Μίτσελ
Μπαχά
Μάκος
Γεωργέας
Βάργκας
Κάλα
Καφές
Γκερέιρο
Αυτογκόλ 2 (Λαζαρίδης, Πάντος)

Keywords
Τυχαία Θέματα