Οι Anonymous χακάρουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ!

13:11 20/1/2012 - Πηγή: AEK365

Λίγες μέρες μετά την ακύρωση σχεδόν του νόμου SOPA και το «μπλακάουτ» της Wikipedia, οι αμερικανικές Αρχές σε συνεργασία και με άλλες χώρες προχώρησαν στο κλείσιμο της ιστοσελίδας μοιράσματος αρχείων Megaupload με τη κατηγορία της παραβίασης της νομοθεσίας περί πνευματικών δικαιωμάτων. Φυσικά, οι Anonymous χακερς απάντησαν

άμεσα...

Οι ιδρυτές της σελίδας, που συνελήφθησαν στη Νέα Ζηλανδία, κατηγορούνται με την παραβίαση της σχετικής νομοθεσίας. Μαζί τους συνελήφθησαν άλλοι δύο υπάλληλοι της εταιρείας ενώ τρεις αναζητούνται. Συνολικά 20 εντάλματα έρευνας εκτελέστηκαν σε εννέα χώρες λένε οι αμερικανικές Αρχές.

Ελάχιστα μετά την δημοσιοποίηση των συλλήψεων και του τερματισμού λειτουργίας του Megaupload η ιστοσελίδα του υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ βγήκε εκτός λειτουργίας με τους Anonymoys να ανακοινώνουν ότι μόλις εξαπέλυσαν τη μεγαλύτερη ον-λάιν επίθεση που έχει πραγματοποιήσει ποτέ σε αντίποινα για την κίνηση της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Περισσότερα από 5.000 μέλη της οργάνωσης Anonymous συνεργάσθηκαν για να «κατεβάσουν» τους ιστότοπους του υπουργείου Δικαιοσύνης, της ένωσης της κινηματογραφικής βιομηχανίας Motion Picture Association of America και της ένωσης της δισκογραφικής βιομηχανίας Recording Industry Association of America.

Η Anonymous ανέφερε στο λογαριασμό της στο Twitter @YourAnonNews ότι 5.635 πρόσωπα βάζουν στόχο τους ιστότοπους, περιλαμβανομένων αυτών του FBI και του Λευκού Οίκου, αν και οι δύο τελευταίοι φαίνονταν ότι λειτουργούν.

Ομοσπονδιακό δικαστήριο αποφάσισε ακόμη να κατασχεθούν και 18 domain name που σχετίζονται με την ίδια εταιρεία.

Οι κάτοχοι του περιεχομένου υποστηρίζουν ότι η δραστηριότητα του Megaupload κόστισε πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια. Πάντως η εταιρεία υποστηρίζει ότι απαντούσε τακτικά στις καταγγελίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα