Οι απειλές Κομπότη και η παραμονή στο χέρι της ΑΕΚ

09:36 1/4/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για την ΑΕΚ που έμεινε "όρθια" στη Λιβαδειά κάνει λόγο η εφημερίδα, αν και συμπληρώνει: "Παρά το γεγονός ότι είναι φανερό πως αυτή η ομάδα έχει φτάσει στα όριά της, η ΑΕΚ κατάφερε να μείνει ζωντανή στην Λιβαδειά και

μπορούσε και κάτι καλύτερο αν δεν υπήρχε ο... άθλιος Βοσκάκης". Επιπλέον, η ΩΡΑ προσθέτει: "Η ΑΕΚ είναι κοντά στη σωτηρία, αλλά στις τρεις αγωνιστικές που μένουν, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Ήδη έσωσαν με το "έτσι θέλω" τον Πλατανιά και χθες την Βέροια με πέναλτι - μαϊμού. Η ομάδα πάει "λαβωμένη" από τις συνεχείς τιμωρίες λόγω της "βροχής καρτών", ενώ υπάρχουν παίκτες που παίζουν τραυματίες, γιατί δεν υπάρχουν αντικαταστάτες".

SPORTDAY

"Προς τι το μίσος;", διερωτάται η εφημερίδα, προσθέτοντας: "Βολική κρίθηκε και από τους δύο μονομάχους, η ισοπαλία της Λιβαδειάς. Μόνο ο... Κομπότης εκνευρίστηκε: "Εγώ θα σας ρίξω!", έλεγε στους ανθρώπους της ΑΕΚ"!
Επιπλέον η SD σημειώνει: "Η ΑΕΚ με το βαθμό που απέσπασε στη Λιβαδειά χθες (0-0) έκανε ένα μικρό βήμα για την παραμονή της σε συνδυασμό με το ισόπαλο αποτέλεσμα μεταξύ Άρη και Πανθρακικού. Έχασε, ωστόσο, την ευκαιρία με νίκη να ανασάνει ακόμη περισσότερο και να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στη σωτηρία.

Η «Ένωση» εξακολουθεί να απέχει τέσσερις βαθμούς από τον Άρη και τρεις από τον Πανθρακικό. Πιθανότατα μία νίκη επί της ομάδας της Κομοτηνής την 29η αγωνιστική στο ΟΑΚΑ θα διασφαλίσει τη σωτηρία της, αλλά ακόμη δεν μπορεί να... κοιμάται ήσυχη.

Δύσκολα, ωστόσο, μπορούσε να διεκδικήσει η ΑΕΚ κάτι καλύτερο από το χθεσινό παιχνίδι. Όλες κι όλες έξι τελικές προσπάθειες είχε στο ματς, τις πέντε εκτός περιοχής και μία εντελώς ακίνδυνη κεφαλιά του Πετρόπουλου μέσα στην περιοχή, ενώ η μοναδική στιγμή που απείλησε ήταν με εκτέλεση φάουλ του Ανάκογλου".

LIVE SPORT

Mε τις απειλές του Κομπότη ασχολείται κατά βάση η εφημερίδα: "Θα σας ρίξω", φώναζε στους ανθρώπους της Ένωσης", γράφει χαρακτηριστικά η LS, η οποία κάνει επίσης λόγο για "άθλιο θέαμα στη Λιβαδειά" και το "άδειασμα" του Λίνεν στον Φούντα για την αποβολή του.


GOAL

"Η παραμονή στα... πόδια της ΑΕΚ", γράφει το GOAL εξηγώντας: "Λεβαδειακός και ΑΕΚ έμειναν στο 0-0 και βαθμολογικά είναι απόλυτα ικανοποιημένοι. Η Ένωση κράτησε το +4 από τον Άρη και το +3 από τον Πανθρακικό τον οποίο φιλοξενεί σε δύο εβδομάδες στο ΟΑΚΑ κι αν τον κερδίσει κατά 99% μένει στην κατηγορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα