Οι διευκρινήσεις του Παππά για την παρουσία του στο πάρτι

22:53 5/6/2012 - Πηγή: AEK365

Να δώσει... διευκρινήσεις έσπευσε μέσω «κύκλων» ο Πέτρος Παππάς σχετικά με την παρουσία του στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Morgan Stanley για τα Ποσειδώνια. Ο εφοπλιστής, που δεν έχει κάνει εδώ και πολύ καιρό κάποια τοποθέτηση για όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ (και δεν πήρε καμία δημόσια θέση όταν η ομάδα άκουσε το «όχι» της ΕΠΟ και αποκλείστηκε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις) θέλησε μέσω... διαρροών να ξεκαθαρίσει ότι δεν συναντήθηκε

σε αυτό το πάρτι με τον Νίκο Νοτιά, επειδή λίγο μετά τις 19.30 αναγκάστηκε να φύγει από την εκδήλωση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ ο Νεοϋορκέζος επιχειρηματίας έφτασε στον Αστέρα της Βουλιαγμένης περίπου μία ώρα αργότερα.
Δηλαδή, και οι δύο έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση, και οι δύο συναντήθηκαν με τους Πόλυ Χατζηιωάννου, Νάσο Θανόπουλο και Χάρη Κοσμάτο, με τους οποίους συζήτησαν για όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ, όμως δεν βρέθηκαν μεταξύ τους. Κάτι που (χωρίς πρόθεση, φυσικά) δεν μας διευκρινίστηκε από τον κύριο Χάρη Κοσμάτο, με τον οποίο επικοινώνησε το aek365 για να μάθουμε ποιο ήταν το κλίμα που βγήκε από αυτή την εκδήλωση, στην οποία ήταν έντονο το «κιτρινόμαυρο» στοιχείο.
Βέβαια, αυτή η διευκρίνιση δεν αλλάζει την ουσία της υπόθεσης: Το γεγονός ότι οι Παππάς και Νοτιάς παρευρέθησαν σε μια εκδήλωση στην οποία συνάντησαν (έστω και ξεχωριστά), ανθρώπους που στο πρόσφατο παρελθόν είχαν ενεργή ανάμιξη στην ΑΕΚ και συνεργασία μαζί τους, στις συζητήσεις τους πρωταγωνίστησε το φλέγον θέμα της τραγικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ, αμφότεροι παρουσιάστηκαν προβληματισμένοι από την κατάσταση, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έδειξε καμία πρόθεση να αναλάβει πρωτοβουλίες για την σωτηρία της ομάδας. Δυστυχώς, ο Πέτρος Παππάς δεν έσπευσε να διαψεύσει και αυτό το τελευταίο (έστω και μέσω... κύκλων) σε ότι τον αφορά προσωπικά...
Πάντως, στο περιβάλλον του ο Παππάς άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συναντηθεί με τον Νοτιά (όχι προγραμματισμένα και με μοναδική αιτία την ΑΕΚ, αλλά... τυχαία), στην εκδήλωση που θα κάνει την προσεχή Πέμπτη για τα Ποσειδώνια η εταιρεία Aegean του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα