Οι επενδυτές με τα... παραμύθια στον ΠΑΟ

10:49 27/2/2013 - Πηγή: AEK365

Η περίπτωση του Τσάκα και του πρίγκιπα Φεϊζάλ δεν ήταν τελικά η μοναδική που αποδείχτηκε "φούσκα" για τον Παναθηναϊκό καθώς, δημοσίευμα της εφημερίδας "GOAL NEWS" αποκαλύπτει πως το προηγούμενο διάστημα αρκετοί επενδυτές-μαϊμού προσέγγισαν τον Γιάννη Αλαφούζο.
Πιο συγκεκριμένα, υπήρξε εκπρόσωπος εταιρείας που ζήτησε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να αναλάβει η εταιρεία του το μάνατζμεντ, να φέρει προπονητή-"όνομα"

και 6-7 παίκτες που θα τους πληρώνει η ίδια, με όφελος ένα ποσοστό μεταπώλησής τους κι ένα μικρό ποσοστό από τα έσοδα. Προσέγγιση που εκτιμήθηκε και αποδείχθηκε ως μη σοβαρή από τον Αλαφούζο.
Ακολούθως, υπήρξε μία αμερικάνικη εταιρεία η οποία επικοινώνησε με τους διοικούντες την ΠΑΕ "διαφημίζοντας" πως έχει εξαιρετικές σχέσεις με το Κατάρ και πως θα μπορούσε να φέρει πολύ σημαντικές επενδύσεις στον Παναθηναϊκό. Η συγκεκριμένη προσέγγιση αποδείχθηκε ακόμη μία "φούσκα".
Η τρίτη κίνηση προς τον Παναθηναϊκό έγινε από έναν άλλον μάνατζερ, ο οποίος... υποσχέθηκε 30 εκατ. ευρώ (!) ως χορηγία από μία μεγάλη εταιρεία του εξωτερικού. Κάτι που βεβαίως στην πράξη δεν ήταν εφικτό να υλοποιηθεί σε καμία περίπτωση...

Keywords
Τυχαία Θέματα