Οι έτοιμοι για τον τελικό και οι ανέτοιμοι για τη σωτηρία

09:39 15/3/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Τα αγωνιστικά θέματα έχει πρώτο θέμα η εφημερίδα γράφοντας για την επιστροφή των Πετρόπουλου και Μπουγαϊδη: "Όλοι μέσα! Αδύνατο να μείνουν εκτός, αφού η Ένωση απέναντι στη Βέροια παίζει ίσως την ίδια την υπόστασή της! Τίποτε άλλο δεν έχει σημασία εκτός από τη νίκη αύριο και πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Αν η ΑΕΚ δεν κερδίσει είναι με το ένα πόδι στην κόλαση. Σε περίπτωση που η ΑΕΚ

δεν σωθεί οι καταστροφικές εξελίξεις θα είναι αλυσιδωτές". Όσον αφορά τα διοικητικά η ΩΡΑ γράφει για την επικοινωνία Παππά - Μελισσανίδη: "Τα είπαν Τίγρης - Παππάς. Είναι οι μόνοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε μία προσπάθεια να σωθεί η ΑΕΚ. Το σημαντικό είναι ότι επιβεβαιώθηκε πλήρως η πρόθεση και των δύο να ασχοληθούν σοβαρά με τον Δημήτρη Βιντιάδη, αρκεί ο τελευταίος να παρουσιάσει κάτι συγκεκριμένο. Το ανησυχητικό: "Δυστυχώς δεν με έχει ειδοποιήσει ακόμη για κάτι συγκεκριμένο και δεν ξέρω πότε θα είναι έτοιμο", είπε στον Μελισσανίδη ο Παππάς".

SPORTDAY

Για τον Δημήτρη Βιντιάδη με τίτλο "κοντεύω" γράφει η εφημερίδα σήμερα, αναφέροντας χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της: "Από την κατάληξη της προσπάθειας του Δημήτρη Βιντιάδη θα εξαρτηθεί το περιβόητο ραντεβού με τους Παππά και Μελισσανίδη. Αυτό είναι το πιο... αισιόδοξο που προκύπτει από επικοινωνία των δυο τελευταίων. "Την άλλη εβδομάδα θα είμαι έτοιμος", λέει ο εφοπλιστής".


GOAL

Για "ανέτοιμους Βιντιάδη και μετόχους", γράφει η εφημερίδα προσθέτοντας: "Χθες το βράδυ η επαφή Παππά με τον Μελισσανίδη που αποδείχθηκε άκαρπη καθώς δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο για τις διαθέσεις των μετόχων και του Βιντιάδη"

LIVE SPORT

"Προς ναυάγιο" γράφει, η εφημερίδα, πως οδηγείται το ραντεβού μεταξύ του Μελισσανίδη με τους πρώην και νυν μετόχους, προσθέτοντας: "Ο Παππάς μίλησε με Μελισσανίδη, αλλά δεν προκύπτει ραντεβού". Για τα αγωνιστικά σημειώνεται: "Με την... αήττητη συνταγή ο Λίνεν κόντρα στη Βέροια. Εξώδικα σε παίκτες και κίνδυνος εξώσεων".

Keywords
Τυχαία Θέματα