«Οι Κρητικοί δείχνουν την αγάπη τους στην Εθνική»

12:12 29/2/2012 - Πηγή: AEK365

Το βράδυ της Τετάρτης η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό προετοιμασίας το Βέλγιο στο Παγκρήτιο με τον Νίκο Τζώρτζογλου να υποστηρίζει πως οι Κρητικοί φίλαθλοι για άλλη μια φορά θα δείξουν την αγάπη τους για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ενώ κάλεσε τους ανθρώπους της ΕΠΟ να ακούσουν τους διεθνείς που θέλουν όπως είπε να αγωνίζονται στο Παγκρήτιο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου στον NOVAΣΠΟΡ

FM 94.6 για
- Τον καιρό στο Ηράκλειο: "Δεν είμαστε συνηθισμένοι να βλέπουμε τα χιόνια σχεδόν μέσα στην πόλη. Έχει πάρα πολύ κρύο και ελπίζω να μην βρέχει το βράδυ".
- Την φιλοξενία των Κρητικών στην Εθνική: "Οι Κρητικοί είναι παντός καιρού, όπως τα Σούπερ Πούμα. Ελπίζω αυτό να φανεί και το βράδυ. Θέλουμε να επαναλάβουμε το πρόσωπο που είχε το Παγκρήτιο στα προηγούμενα ματς, τα οποία όλα ήταν νικηφόρα. Αν βελτιωθεί ο καιρός, θα έχουμε αρκετό κόσμο στο στάδιο. Έχουμε κάνει καλή προσπάθεια σε σχολεία, ακαδημίες και ελπίζουμε να έχουμε την ανταπόκριση που περιμένουμε".
- Αν έχουν γίνει συζητήσεις προκειμένου η Εθνική να αγωνίζεται πιο συχνά στο Παγκρήτιο: "Εμείς το θέλουμε αυτό, όμως χρειάζεται να το δουν οι άνθρωποι της ΕΠΟ. Θα μπορούσαν να ακούσουν τους ποδοσφαιριστές. Το γεγονός ότι το φιλικό θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο γίνεται με βάση την επιθυμία των ποδοσφαιριστών. Αυτό είναι κάτι που δήλωσε ο κ. Σάντος. Οι Κρητικοί δείχνουν την αγάπη τους στην Εθνική, η οποία είναι η μόνη που δίνει χαρά σε όλους".
- Τον "Γαλανόλευκο Φάρο": "Και σήμερα το βράδυ θα είναι μαζί μας. Με αρκετό κόσμο από τα Χανιά και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε την αγάπη μας σε αυτά τα παιδιά που μας δίνουν συνεχώς χαρές".
- Το μέλλον του Φερνάντο Σάντος: "Δεν είχα ιδιαίτερη κουβέντα με τον κ. Πιλάβιο. Ανταλλάξαμε μια απλή χειραψία και τον καλωσορίσαμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα