Οι μεταγραφές και ο ξεσηκωμός διαρκείας

09:27 28/7/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για παίκτη που τσεκάρει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς γράφει η εφημερίδα: "Ο Ντούσκο για... λαβράκι!", αναφέρει η ΩΡΑ εξηγώντας: "Ο Μπάγεβιτς που βρίσκεται στην πατρίδα του από την προηγούμενη Τρίτη τσεκάρει νεαρό ξένο ποδοσφαιριστή για τον οποίο έχει πολύ καλές συστάσεις και πρόκειται σύντομα να αποφασίσει αν θα θέσει θέμα απόκτησής του σε Δέλλα και Λυμπερόπουλο. Επτασφράγιστο μυστικό το όνομα του ποδοσφαιριστή που φαίνεται όμως ότι προέρχεται από χώρα της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

Πιθανόν ο Ντούσκο να τον παρακολουθήσει σε δράση πριν την επιστροφή του στην Αθήνα στο τέλος της εβδομάδας. Αν δεν γίνει κίνηση για τον συγκεκριμένο η ΑΕΚ πιθανότατα δεν θα πάρει άλλο ξένο φέτος". Για τα διαρκείας η ΩΡΑ γράφει: "Φουλ για το... δεκάρι! Πάνω από 6.000 διαρκείας είχαν πουληθεί μέχρι χθες, χωρίς να προσμετρώνται τα συνδεσμιακά!"

SPORTDAY

"Προχωρά και κλείνει στόπερ" γράφει για την ΑΕΚ η εφημερίδα αναφέροντας στο ρεπορτάζ της:
"Ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να προσφέρουν άμεσα τις υπηρεσίες τους, όμως ταυτόχρονα έχουν περιθώρια εξέλιξης και θα βοηθήσουν την ομάδα στην Σούπερ Λίγκα, ψάχνουν στην ΑΕΚ.

Κάτι ανάλογο ισχύει και στην υπόθεση του κεντρικού αμυντικού, ο οποίος ενδέχεται να αποκτηθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Στην Ένωση αναζητούν έναν παίκτη που θα πληροί αυτές τις δύο βασικές προϋποθέσεις. Δηλαδή, θέλουν έναν στόπερ που θα βρίσκεται κάπου μεταξύ 23 και 25 ετών, θα έχει την προοπτική να εξελιχθεί μαζί με την ομάδα και εφόσον έχει τις ικανότητες, να αποτελέσει «στήριγμα» για το μέλλον.

Επίσης, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο δεν σκοπεύουν να αλλάξουν... ρότα στο οικονομικό πλαίσιο της συγκεκριμένης προσθήκης που έχουν θέσει για τους ξένους που ήδη έχουν αποκτηθεί.

Σύμφωνα με την SportDay, κατά πάσα πιθανότητα ο κεντρικός αμυντικός που θα αποκτηθεί θα προέρχεται από την αγορά του εξωτερικού. Ηδη εξετάζονται κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις από την Ισπανία και την Ιταλία.

Την τελική επιλογή θα εισηγηθούν ο Τραϊανός Δέλλας και οι συνεργάτες του, όμως ενδέχεται να υπάρξουν προσθήκες και σε άλλες θέσεις (όπως για παράδειγμα σε εκείνη του ακραίου φορ) χωρίς να κάνουν βιαστικές κινήσεις".

LIVE SPORT

Aναφορά στον λαό της ΑΕΚ κάνοντας λόγο για "τρέλα... διαρκείας", κάνει σήμερα η LIVE SPORT: "Μέχρι χθες είχαν φύγει πάνω από 6.000 εισιτήρια", αναφέρει ενώ γράφει και για τον Νοτιά: "Αδαμίδης, Δημητρέλος "έδωσαν" στον ανακριτή τους Νοτιά, Παππά. Απολογήθηκε ο Νοτιάς και αφέθηκε ελεύθερος".

GOAL

Προς παραμονή οδεύει ο Σταύρος Πεταυράκης και το Goal το αναφέρει στο κεντρικό του θέμα στο σημερινό ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα