Οι προτάσεις για παίκτες και η... λήξη

10:01 10/6/2012 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Για το απλήρωτο ακόμη "44" και τον κίνδυνο που συνεχίζει να ελλοχεύει για την ΑΕΚ και δεν είναι άλλο από την πτώχευση γράφει η εφημερίδα: "...Στην παρούσα φάση η «Ένωση» δεν μπορεί να ελπίζει σε τίποτε περισσότερο πέρα από τον κόσμο της και τον Ντέμη Νικολαΐδη. Οι πρώτοι-έστω και με τα περιορισμένα μέσα τους-σπεύδουν να αγοράσουν διαρκείας δίνοντας μικρές ανάσες ρευστότητας στην ΠΑΕ, ωστόσο τα χρήματά τους δεν αρκούν για να απομακρύνουν τον

κίνδυνο της διάλυσης. Ο δεύτερος είναι υποχρεωμένος να περιμένει τις εκλογές, προκειμένου να αναδειχθεί κυβέρνηση και αφενός να προχωρήσει σε επαφές για νέο διακανονισμό των οφειλών προς Δημόσιο και Εφορία και αφετέρου να ενεργοποιηθούν οι χρηματοδότες που είχε βρει και οι οποίοι «πάγωσαν» λόγω της πολιτικοοικονομικής αβεβαιότητας.

Όσον αφορά πρώην και νυν μετόχους, η ΑΕΚ δεν μπορεί πλέον να ελπίζει σε τίποτα και μοιάζει συνειδητή η επιλογή τους να οδηγηθεί στη διάλυση η ΠΑΕ. Ο Νίκος Νοτιάς ήρθε για τα Ποσειδώνια, δεν πέρασε καν από τα Σπάτα για να δει το προπονητικό κέντρο που ο ίδιος χρηματοδότησε και απήλθε αδιαφορώντας για την κατάσταση της ομάδας. Ο Πέτρος Παππάς κατέστησε για πολλοστή φορά σαφές πως δεν θα βάλει χρήματα στην ΠΑΕ, ενώ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν δείχνει διάθεση να αναμειχθεί προτού ο σύλλογος καθαρίσει από τα χρέη". Παράλληλα, η SD γράφει για μαζικό κύμα προσφυγών που αναμένεται από τους παίκτες, αλλά και το σοβαρό ενδεχόμενο να πωληθούν παίκτες όπως οι Λεονάρντο, Μάκος και Κλωναρίδης.

GOAL

Το μπαλάκι στον "Λεό", στέλνει η ΑΕΚ, όπως γράφει η εφημερίδα για το θέμα της μεταγραφής του. Όπως τονίζεται στο GOAL: "Η ΑΕΚ έδωσε άδεια στον Κινεζικό σύλλογο να διαπραγματευτεί με τον Λεονάρντο τη μεταγραφή του. Αναμονή μέχρι την Τετάρτη για τις εξελίξεις με την προσφορά των Κινέζων να αγγίζει τις 800.000 ευρώ". Επιπλέον σημειώνεται πως αναμένονται προτάσεις και για τους Κλωναρίδη - Μάκο, ενώ παράλληλα η εφημερίδα γράφει για "μαζικό κύμα προσφυγών από τους παίκτες με την αγωνία στη διοίκηση να είναι τεράστια".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Τις αλλαγές που θα υπάρξουν στο ρόστερ της ΑΕΚ τονίζει η εφημερίδα πρωτοσέλιδα σήμερα: "Έρχονται 4 καλοί παίκτες αν αποφασιστεί να πουληθούν Λεονάρντο και Κλωναρίδης", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: "Αυτές οι δύο προτάσεις είναι το βασικό θέμα συζήτησης του Δ.Σ. της Τετάρτης με τους διοικούντες να τονίζουν ότι αν πουληθούν οι δύο παίκτες της ΑΕΚ τα λεφτά θα πάνε για 4 αξιόλογους παίκτες και όχι για τη φορολογική ενημερότητα, η οποία θα καλυφθεί από τα διαρκείας. Κατώτατο όριο για την πώληση του Λεονάρντο είναι το 1 εκατ. ευρώ και 1,5 εκατ. ευρώ για τον Κλωναρίδη, για τον οποίο σωστά λένε κάποιοι ότι δεν πρέπει να φύγει από τα Σπάτα". Παράλληλα, η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ γράφει πως υπάρχει αισιοδοξία για τον Μελισσανίδη: "Πεπεισμένοι οι Ενωσίτες ότι ενδιαφέρεται ο Μελισσανίδης σε σκέψεις για το πως μπορεί να επιστρέψει".

Keywords
Τυχαία Θέματα