Οι προθέσεις Νοτιά και το αδιέξοδο

09:15 27/10/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Νίκος Νοτιάς όχι μόνο δεν δείχνει διάθεση να συνεχίσει να χρηματοδοτεί την ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, προτίθεται να έρθει στην Ελλάδα, εν όψει της κρίσιμης ΓΣ, για να δρομολογήσει την απεμπλοκή του! Υπάρχει, βέβαια και το δημοσίευμα της Κιτρινόμαυρης Ώρας, σύμφωνα με το οποίο, ο Χιώτης επιχειρηματίας ψάχνει να βρει "συμπαίκτη", στις ΗΠΑ...

Ο αθλητικός Τύπος στέκεται ακόμα στο κλίμα που έχει δημιουργηθεί στ' αποδυτήρια της ΑΕΚ, μετά την πρωτοβουλία Κωστένογλου, για το "γυάλισμα των παπουτσιών", αλλά και στην επόμενη μέρα της... τηλεοπτικής παρέμβασης των αρχηγών της Ένωσης.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

"Το σχέδιο του Νοτιά", αναφέρει στον κεντρικό της τίτλο η εφημερίδα, αποκαλύπτοντας τις επαφές του μεγαλομετόχου με επιχειρηματία από τις ΗΠΑ και την πρόθεσή του να έρθει στην Ελλάδα, για τη Γενική Συνέλευση, έχοντας βρει λύση στο πρόβλημα της ΑΕΚ.

"Δεν κάνει πίσω ο Δέλλας", η αναφορά στη συνάντηση του αρχηγού με τον Σταύρο Αδαμίδη, όπου ο "Τράι", δεν πήρε πίσω ούτε λέξη απ' όλα όσα είπε στην τηλεοπτική του παρέμβαση. "Κάλα για Άρη", για τις σκέψεις επιστροφής του Ισπανού αμυντικού στην 11άδα.

"Μπαίνουν σε πρόγραμμα", για την πρόθεση του Κωστένογλου να βελτιώσει τις ατομικές επιδόσεις των παικτών του, "τα είπαν και τα ξεκαθάρισαν", για τον Γκέντσογλου, "φεύγει και ο Κωνσταντινίδης;", αναρωτιέται η εφημερίδα και "κίτρινη εξόντωση", για τις 26 κάρτες που έχουν δεχθεί, έως τώρα, οι παίκτες της ΑΕΚ.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Ποντάρουν σε Άντζελος", επιμένει η εφημερίδα, επισημαίνοντας ότι ο Ελληνοαμερικανός μεγιστάνας, αποτελεί την προτεραιότητα για την εύρεση ζωτικής λύσης, στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ. "Όχι από Πόλυ Χατζηϊωάννου, για οποιαδήποτε συνάντηση με θέμα την ΑΕΚ" και "τα είπαν χθες βράδυ, Νοτιάς-Κασνακίδης, σκέφτεται να δώσει τις μετοχές του σε δικηγορικό γραφείο αν δεν βρεθεί άλλο επενδυτής".

"Γιατί έπρεπε να γίνει reality;", είναι η θέση της εφημερίδας, για την παρέμβαση των δύο αρχηγών, στη συνέντευξη Αδαμίδη. "Ο Κωστένογλου τελείωσε χθες το θέμα με το γυάλισμα", "Λεονάρντο, Μπέλεκ, Λυμπερόπουλος", για το ματς με τον Άρη, "Μπορεί να παίξει φέτος ο Γκούντγιονσεν", σύμφωνα με τον πατέρα του και δηλώσεις του νέου μάνατζερ της Βασίλισσας, Πέτρου Μπιτζή.

GOAL NEWS

"Έρχεται για να ξεμπερδέψει", είναι η αναφορά στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, για την ξεκάθαρη θέση του Νίκου Νοτιά να δρομολογήσει την οριστική απεμπλοκή του, απ' τα διοικητικά της ΑΕΚ. Ο Χιώτης επιχειρηματίας δεν έχει καμία διάθεση επιπλέον χρηματοδότησης και θα έρθει στη Γ.Σ, για να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα, αναφέρεται στους "τριγμούς" στ' αποδυτήρια της ΑΕΚ, μετά την απόφαση του Κωστένογλου, για το "γυάλισμα των παπουτσιών" και την αντίδραση των Μπέλεκ, Μανωλά και Γκέντσογλ

Keywords
Τυχαία Θέματα